Kokeile Yooka-Laylee and the Impossible Lairia ilmaiseksi tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Kokeile Yooka-Laylee and the Impossible Lairia ilmaiseksi tällä viikolla

21.01.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Playtonicin tasoloikkapeli Yooka-Laylee and the Impossible Lair saa viimein demoversion.

Vuonna 2017 julkaistun Yooka-Layleen jatko-osa julkaistiin viime lokakuussa pc:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Switchille, mutta ilmaisen kokeiluversion pariin päästään vasta tällä viikolla. Pelattava demoversio saapuu tämän viikon torstaina Steamiin ja viikkoa myöhemmin myös PS4:lle ja Switchille. Xbox One demoversion julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Playtonicin mukaan Yooka-Laylee and the Impossible Lairin demoversio tarjoaa joukon värikkäitä ja jännittäviä 2D-tasoloikkatasoja. Demoversiossa ei ole aikarajaa ja tallennukset voi siirtää myös koko peliin.

Lähde: Playtonic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli yhtään tasohyppelyt kiinnostaa niin kannattaa vähintään testata tämä. Itse pidin kovastikin vaikka hahmon liikkuminen ei ole yhtä tarkkaa kuin vaikkapa Tropical Freezessä. Vertailukohde on kuitenkin ehkäpä the paras 2D-tasohyppely, joten Impossible Lair on silti sekin todella viihdyttävä peli. Suosittelen.

Senkin suhteen ovat samankaltaisia, että molemmissa riittää haastetta jos haluaa kerätä kaiken. Ja sitähän näissä tietenkin tehdään. Molemmat pelit 100% pelattu.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Olen pelannut Tropical Freezen puoliväliin asti WiiU-emulaattorilla, jolla peli pyöri vallan moitteettomasti. Siinä oli kuitenkin aivan hirveät kontrollit SNES:n Donkey Kongeihin verrattuna: juostessaan apinat kiihtyivät niin hitaasti, että koskaan ei tiennyt, paljonko seuraavaan hyppyyn pitää ottaa vauhtia. Suunnan vaihtaminen varsinkin juoksusta oli täyttä tuskaa, kun hahmot liukuivat koko ajan kuin luistinradalla.

Yookassa ei onneksi ollut vastaavia ongelmia kontrolleissa. Vaikeustasokin on varsin maltillinen Tropical Freezeen verrattuna, mutta keräämällä kaikki kolikot tai aktivoimalla tiettyjä tonic-pulloja jokaiselle riittää haastetta. Ehdottomasti paras tasoloikka tälle konsolisukupolvelle!