Kokeilemme Unreal Tournament 3:a (uusi video!) / Uutiset / pelaaja.fi

Kokeilemme Unreal Tournament 3:a (uusi video!)

27.01.2007 // Kirjoittanut: Riot
28

Lataa tästä Unreal Tournament 3 -pelivideo (44 Mt, WMV).

Epic Games esitteli Midwayn Gamers Day 07 -tapahtumassa Unreal Tournament -pelinsä viimeisintä versiota. UT2007-nimi on vaihdettu Unreal Tournament 3:ksi ja Midway vahvisti, että peli julkaistaan vuoden toisella puoliskolla pc:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Tähän asti Epic ei ollut suostunut sanomaan juuta eikä jaata Xbox 360 -versiosta, mutta nyt hommaan saatiin vahvistus. Pelille ei myöskään ole missään vaiheessa annettu julkaisupäivää.

- Pelissä on niin paljon uusia juttuja ja se on sellainen harppaus eteenpäin, että on perusteltua vaihtaa nimi 3:een, eikä antaa pelaajille sellaista kuvaa, että luvassa on vain vuosipäivitys, Epicin nokkamies Mark Rein kertoi tilaisuudessa Pelaajalle.

Rein ei voinut kilpailevan kustantajan tilaisuudessa hehkuttaa Gears of Waria, vaan totesi esitellessään lavalla UT3:a, että "meidäthän tunnetaan myös eräästä toisesta äsken hyvin menestyneestä suurpelistä...". UT3:n videotrailerissakin näkyi teksti: "Gears of Warin tekijöiltä".

Tilaisuudessa pelattavissa ollut kenttä oli sama, jota Epic on käytti viime vuonna pelin monien ajoneuvojen esittelemiseen. Upeita kalliomaisemia, luolia ja rehevää aluskasvustoa sisältävä kenttä oli hienon näköinen. Alta näkee, millaisella super-pc:llä UT3:a tilaisuudessa pyöritettiin.

dsc02102.JPG
Kahdeksan pelaajan tappomatseissa oli kiivas meininki, ja allekirjoittanut otti tuon tuostakin pataan muilta toimittajilta. Yksi Unreal Tournament 3:n erikoisista ominaisuuksista on leijulauta. Oletusarvoisesti Q-nappia painamalla hahmo vetäisee jalkojensa alle leijulaudan, jolla voi liikkua nopeasti laajoilla taistelukentillä. Tosin pelaaja on tällöin helppo kohde sniputtajille, vaikka liikkuukin nopeasti.

Suosin aseena raketinheitintä, mutta jättimäisen tripoditankin hyökätessä kimppuuni en juurikaan pärjännyt. Niinpä hain käyttööni raskaasti aseistetun jeepin. Otin vielä kaverin kyytiin ampujaksi, ja johan alkoi CTF-operaatio toimia.

gd0107_03.jpggd0107_02.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tekijät ovat maininneet podcastissä näppis+hiirituen löytyvän mahdollisesti PS3-versiosta. Tämä tietysti myös disabloitavissa hostaajan toimesta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pääsittekö kokeileen Ps3 versiotakin? vai oliko sitä koko tilaisuudess?

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Tasapuolisuuden vuoksi toivoisin, että näppis ja hiiri yhdistelmä ei konsoleille tulisi. Se pitäisi sitten olla kaikilla tai muuten pelaaminen ei olisi kovin mielekästä...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vai Unreal Tournamentkin saa Tribes maisen hiihdon. Tribesissä tämä vain oli kengissä UT:ssä nyt laudassa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tasapuolisuuden vuoksi toivoisin, että näppis ja hiiri yhdistelmä ei konsoleille tulisi. Se pitäisi sitten olla kaikilla tai muuten pelaaminen ei olisi kovin mielekästä…"

No voihan servereille asettaa että pelataanko PAD:llä vai Ihan sama vai hiiri/näppiksellä .

Itse ainakin ehdottomasti pelaisin PAD servereillä .

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tuleeko tälle tukea xfiren kautta jotta ps3 pelaajat voisivat pelata pc pelaajien kanssa? ainakin on ollut huhua että xfire työstää tämmöistä tukea joillekkin ps3 peleille. Kertokaa jos tiedätte!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On ollut huhua PC PS3 pelaajien yhteisistä servereistä. Vielä odotellaan kuitenkin virallista ilmoitusta asiasta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan hienon näköinen on. Selväst saanut vaikutteita gears of war:ista.
Mielenkiinnolla odotetaan tätäkin peliä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Whooouu!! Kerrassaan upeannäköinen. Kyllähän tota pelaisi ja vaikutti muutenkin ihan pelattavalta mitä tosta nyt selvää otti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Heh, jotenkin tuo leijulauta verisessä ja miehisessä ammuskelussa pistää naurattaan...

-Karibu