Kokeilujännitä Dead Space 3:n parissa ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Kokeilujännitä Dead Space 3:n parissa ensi kuussa

27.12.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Electronic Arts on vahvistanut tuovansa jännitysräiskintä Dead Space 3:n pelaajien testattavaksi aivan ensi vuoden alussa. Xbox 360:llä ja pc:llä demo nähdään laajamittaisessa jakelussa tammikuun 22. päivä ja PlayStation 3:lla kyseisen kuun 23. päivä.

Ainakin pohjossamerikkalaisilla ja briteillä on lisäksi mahdollisuus päästä demon Xbox-versioon käsiksi myös jo viikkoa aikaisemmin Dead Spacen kotisivuille rekisteröitymällä. Toimenpide vaatii pelaajilta Origin-tunnuksen.

Myös uusi Dead Space -traileri julkaistiin tällä viikolla. Uuden pelin esittelyn sijaan se kuitenkin keskittyy kertomaan, mitä aikaisemmissa sarjan osissa tapahtui.

Kaupoissa Dead Space 3 nähdään Suomessa 7. helmikuuta.

Linkki traileriin

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Joo onnea uudelle vuodelle ja alkakaahan päivittään näitä uutisia tiheämpää tahtia. Muutaki ko Dead Spacea...

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Onkohan kyseessä sama demo joka oli Digiexpoilla? ois kyllä kiva jos se ei olisi se täysin sama kun tulihan se jo siellä expoilla koettua. Olisin pitänyt enemmän jos Isaac oisi itse ollut kertojana tuossa videossa, muuten ihan ok pätkä.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro

@Kaze88

Digiexpolla ollut demo käsittääkseni sijoittui sen uuden planeetan Tau Volantiksen yläpuolella leijailevan avaruusalusjoukkion ympäristöön? Tuo uusi ladattava demo sijoittuu tekijöiden antaman lausunnon mukaan sinne itse planeetan päälle, lumisempiin maisemiin. Demoa voi pelata singlenä tai co-op tilassa ja siinä pääsee testaamaan uutta aseiden rakennus systeemiä. Taisipa se olla digiexponkin demossa kyllä esittelyssä.

Käyttäjän Jabba Tha Hutti kuva
Jabba Tha Hutti

En todellakaan halua pelata demoa enne kokoversiota, Limited Edition ennakossa ja tiedän että mahtipeli tulossa, ja varsinkin kaverin kanssa kahdestaan cooppia jänskäämään :) jeejee