Koko Assassin's Creed Chronicles -trilogia vihdoin samaan pakettiin – katso julkaisutraileri / Uutiset / pelaaja.fi

Koko Assassin's Creed Chronicles -trilogia vihdoin samaan pakettiin – katso julkaisutraileri

10.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Koko Assassin's Creed Chronicles -trilogia vihdoin samaan pakettiin

Eksoottisten Assassin's Creed Chronicles -latauspelien trilogia on vihdoin valmistunut.

Trilogian pelaajat 1900-luvun alun Venäjälle vievä päätösosa Assassin's Creed Chronicles: Russia ilmestyi eilen, ja sen myötä kaikki kolme peliä paketoidaan kätevästi samaan pelikokoelmaan. Vaikka osia kaupitellaan edelleen myös erikseen, voi paketin ostamalla säästää muutaman euron, jos pelejä ei löydy omasta kirjastosta entuudestaan.

Trilogiapaketti on jo saatavilla digitaalisena niin pc:lle, Xbox Onelle kuin PlayStation 4:lle, ja ilmeisesti konsolit tulevan saamaan myös fyysisen version kokoelmasta. PlayStation Vitalle trilogia saapuu näillä näkymin 5. huhtikuuta.

Valmistumisensa kunniaksi trilogia on saanut tunnelmallisen julkaisutrailerin, jonka voi katsastaa alta.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensimmäinen tuli diginä ostettua mutta siitä huolimatta taidan ostaa nuo loput fyysisen paketin muodossa. Oikeastaan jo pakkokin entistä enemmän ostaa levyversioita kun kovolta loppuu tila. Valitetaan nyt tähänkin: helvetin Sony ja paskaakin paskempi pelitiedostojen hallinta PS4:lla.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Eilen ilmestyi fyysinen versio ainakin konsoleille. Pitää ostaa Ps4:lle lähiaikoina.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itse taidan hommata tämän vitalle jos fyysisenä saa. Sellainen fiilis, että noita olisi kivempi pelata sängyssä maaten. Toki remote play on olemassa, mutta en ole perehtynyt siihen miten vitalla ne kontrollit toimii jos noin pelaisi. Jos takapaneelia ei käytetä mihinkään niin sitten voisi ostaa ps4 version ja pelata remote playn kautta.

Käyttäjän rap kuva
rap

Kävin tätä kyselemässä Prismasta tänään eikä siellä tiedetty mitään tälläsestä paketista. Sanoivat että jos sitä ole suomeen tulossakaan jos kerta julkaisupäivä jo oli :D Tässä nähtiin taas, että Prisma ei ole todellakaan paras pelikauppa. Ihmettelen kyllä kun Gigantin sivuillakaan ei ole tästä mitään mainintaa... Laitan nyt kuitenkin tän paketin tilaukseen netistä. Saa uusimman AC:nkin kokoelmaan :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Fyysisen version voisi harkita nappaavansa hyllyyn istumaan.

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus käyttäjältä zappah

Ensimmäinen tuli diginä ostettua mutta siitä huolimatta taidan ostaa nuo loput fyysisen paketin muodossa. Oikeastaan jo pakkokin entistä enemmän ostaa levyversioita kun kovolta loppuu tila. Valitetaan nyt tähänkin: helvetin Sony ja paskaakin paskempi pelitiedostojen hallinta PS4:lla.

PS4:llä levyversiot vievät aivan yhtä paljon tilaa kovolta kuin digi latauksetkin.

Nostoja