Kolmas kerta toden sanoo? Project Cars myöhästelee jo hyvitysten arvoisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Kolmas kerta toden sanoo? Project Cars myöhästelee jo hyvitysten arvoisesti

11.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Slightly Mad Studiosin kehittämän Project Cars -autopelin julkaisua on jouduttu jälleen siirtämään. Vasta helmikuussa peliä siirrettiin maaliskuun lopulta huhtikuulle ja nyt sitä ollaan tuomassa ulos toukokuun puolessa välissä.

Yhdessä vaiheessa peliä odoteltiin kauppoihin vielä viime vuodeksi. Tällä kertaa Slightly Mad ei ole suostunut antamaan viivästyksen yhteydessä enää uutta tarkkaa julkaisupäivää pelille.

Viivästys johtuu jälleen pelille tehtävistä viimeistelytöistä. Kehittäjien mukaan Project Cars on käytännössä jo 99,9-prosenttisesti valmis, mutta bugien korjaus ja vastaavat toimenpiteet vievät kuitenkin vielä aikaa. Kehittäjä onkin nyt luvannut, että pelin julkaisun yhteydessä sen mukana tullaan toimittamaan jonkinlaista erikoissisältöä, jolla Slightly Mad on aikeissa hyvittää viivästelyt.

Project Carsin pitäisi olla kehitteillä niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Wii U:lle kuin pc:llekin. Wii U -versiota ei näillä näkymin saada tosin kauppoihin samaan aikaan muiden versioiden kanssa.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rap kuva
rap

Kyllä todellakin pitää tulla jo hyvityksiä. Tälläset jatkuvat myöhästelyt kerta toisensa jälkeen menee jo naurettavaksi. Miksei nykyään mikään peli voi tulla ajallaan ulos? Tai edes kerran, edes kerran ilmoitettaisiin, että julkaisu aikaistuu...

Käyttäjän Lentävä Peruna kuva
Lentävä Peruna

Näyttää kyllä niin hienolle tuo grafiikka tuossa pelissä että taidan tehdä todella harvinaisen poikkeuksen ja ostan pelin ihan silmäkarkin takia :) Toivottavasti ajotuntumakin on kohillaan

Käyttäjän oparz kuva
oparz

Ihan hyvä vaan, että nykyään kaikki kehittäjät lykkäävät julkaisujaan niin että saadaan aikaiseksi kokonainen peli Assassin's creed Unityn tai MCC;n sijasta.

Käyttäjän Temesklk kuva
Temesklk
Lainaus käyttäjältä rap

Kyllä todellakin pitää tulla jo hyvityksiä. Tälläset jatkuvat myöhästelyt kerta toisensa jälkeen menee jo naurettavaksi. Miksei nykyään mikään peli voi tulla ajallaan ulos? Tai edes kerran, edes kerran ilmoitettaisiin, että julkaisu aikaistuu...

Miksi aina pitää valittaa? Jos peli ei ole valmis niin sitten ei ole. Olisiko parempi, että julkaisevat samassa tilassa kuin Ubisoft Unityn eli täysin pelikelvottomassa tilassa? Mielelläänhän tuota odottelee. Tässä ole mihinkään kiire ja tuollaisella ulinalla se ei tule yhtään nopeammin ulos.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ainoa syy miksi pitää edes lupailla jotain julkaisupäiviä, ovat luultavasti pukumiehet rahasalkkuineen. En oikein muuta syytä keksi miksi lupailla jos ei olla varmoja. Hallaa siitä vain tulee, erityisesti jos joutuu useammin siirtämään päiviä. Nyt vasta ymmärsivät olla enää ilmoittamatta tarkkaa päivää ja hyvä näin. Minulle kelpaisi että kaikkien pelien kohdalla julkaisusta ilmoitettaisiin tyyliin "sitten kun valmis" tai "yritetään saada vuodelle X".

Käyttäjän rap kuva
rap
Lainaus käyttäjältä Temesklk

Lainaus käyttäjältä rapKyllä todellakin pitää tulla jo hyvityksiä. Tälläset jatkuvat myöhästelyt kerta toisensa jälkeen menee jo naurettavaksi. Miksei nykyään mikään peli voi tulla ajallaan ulos? Tai edes kerran, edes kerran ilmoitettaisiin, että julkaisu aikaistuu...Miksi aina pitää valittaa? Jos peli ei ole valmis niin sitten ei ole. Olisiko parempi, että julkaisevat samassa tilassa kuin Ubisoft Unityn eli täysin pelikelvottomassa tilassa? Mielelläänhän tuota odottelee. Tässä ole mihinkään kiire ja tuollaisella ulinalla se ei tule yhtään nopeammin ulos.

Ei ole tietenkään parempi, että julkaistaan pelikelvottomassa tilassa. Ottaa vaan päähän yleisellä tasolla nämä jatkuvat myöhästelyt. Tämä alkaa oleen jo periaatekysymys. Itsellä on sellanen periaate, että asiat tehdään silloin kun ne on luvattu, mitä tässä(kään) tapauksessa eivät pystyneet pitämään.

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri

Tietenkin harmi että myöhästyy.. Kunnollisia autopelejä varsinkaan Ps4 ei oikein ole. Mutta hiokaa pojat hiokaa, tehkää pirun hyvä peli!

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Mitä nyt tuota pelannut, niin on kyllä kovin buginen peli, että ihmetyttää. Ja ne bugit vaikuttaa olevan sitkeää tyyppiä, että hankalaa on korjailu. Jospa kesäksi valmistuisi.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Kerrankin pelifirma hioo pelinsä kuntoon, toivottavasti ei ole ikuisuus projecti..itse tätä vartoilen kielipitkällä...

Käyttäjän jr11 kuva
jr11

Itseäni alkaa vähän huolestuttamaan tämä myöhästely aivan kuten Driveclubin kanssa kävi