Kolme klassista Star Trek -peliä julkaistiin ensimmäistä kertaa digitaalisena

Kolme klassista Star Trek -peliä – mukaanlukien monille rakas 25th Anniversary – ovat saapuneet myyntiin ensimmäistä kertaa digitaalisesti.

8.5.2015 16:55

Latauskauppa GOG.com on lisännyt valikoimiinsa jälleen uuden joukon melkein kadonneita klassikoita. Tästä viikosta alkaen niin sekä Star Trek: 25th Anniversary että Star Trek: Judgment Rites ovat hankittavissa ensimmäistä kertaa latausmuodossa niin Windows-, Mac- kuin Linux koneille, minkä ohella Star Trek: Starfleet Academy on tehnyt digitaalisen debyyttinsä Windows-koneilla.

Kunkin edellä mainittu peli on ollut Interplayn käsialaa. Teoksista vuonna 1992 debytoinut seikkailupeli 25th Anniversary on peleistä kenties kuuluisin ja sen aikoinaan kohtaama menestys auttoikin synnyttämään sille jatkoa tarjonneen Judgment Ritesin vuotta myöhemmin.  Vuonna 1997 ilmestynyt Starfleet Academy ei sen sijaan painottanut enää niin paljoa seikkailullisia elementtejä, vaan oli enemmän simulaatiomainen kokemus tähtilaivastossa tapahtuvasta elämästä.

Digitaalisessa jakelumuodossa Star Trek -peleistä kukin kustantaa GOGissa noin 5,70 euroa. GOGille tyypilliseen malliin niiden pitäisi toimia kuta kuinkin moitteetta moderneilla tietokoneilla.

Päivitys 8.5. kello 20.00: Kukin edellä mainituista Star Trek -peleistä on nyt löytänyt tiensä myös Steamiin.

Lähde: GOG.com

Lisää luettavaa