Kolme miljoonaa kerätty! Pelihyväntekeväisyystapahtuma Summer Games Done Quick ylitti itsensä ja ensimmäistä kertaa myös sisartapahtumansa

Games Done Quick -tapahtumien menestyskulku jatkuu. SGDQ 2019 kokosi kasaan ennätykselliset kolme miljoonaa dollaria.

30.6.2019 14:12

Viikon mittainen peliaiheinen hyväntekeväisyystapahtuma Summer Games Done Quick on päättynyt taas onnistuneesti. Järjestäjät kertovat Twitchin kautta suorana seurattavissa olleen pikapelaamisen keränneen tänä kesänä yhteensä 3 005 113 dollaria Lääkärit ilman rajoja -järjestölle.

Kyseessä on tähän asti suurin saldo, mihin yksikään aiempi Games Done Quick -tapahtuma on yltänyt. Edellistä ykköspaikkaa piti hallussaan viime tammikuun Awesome Games Done Quick -tempaus, joka keräsi syöpäjärjestö Prevent Cancer Foundationille noin 2,4 miljoonaa dollaria.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Summer Games Done Quick on yltänyt suurempaan saldoon kuin tapahtumien sarjan aloittanut Awesome Games Done Quick. Juuri päättynyt Summer Games Done Quick oli järjestyksessään yhdeksäs, kun taas Awesome Games Done Quick -tapahtumia on järjestetty tähän mennessä kymmenen kappaletta..

Tallenteita niin kesän Games Done Quick -pelaamisista kuin aiemmista tapahtumista löytyy Twitchin ohella YouTubesta. Poimintana ohessa vähän Shrek-toimintaa ja Monster Boyta yhdessä tapahtuman päättäneen loppuvideon kanssa.

Lisää luettavaa