Kolmen kopla saapui pelattavaksi EA:n Origin Accessiin / Uutiset / pelaaja.fi

Kolmen kopla saapui pelattavaksi EA:n Origin Accessiin

17.02.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Electronic Artsin pc-käyttäjille suunnattu kuukausimaksullinen Origin Access on lisännyt ilmaispelivalikoimaansa kolme uutta peliä: Furi, Aragami ja The Saboteur.

Furi tarjoaa kolmikosta kiivaita pomotaisteluja isometrisestä vinkkelistä kuvattuna, Aragami kolmannen persoonan hiiviskelytoimintaa ja The Saboteur vie hiiviskelyn puolestaan toiseen maailmansotaan.

Xbox Onen käyttäjien oma kuukausimaksullinen EA Access täydentyy puolestaan seuraavaksi Madden NFL 17:llä, joka saapuu palvelun holviin 24. helmikuuta.

Origin Access ja EA Access tarjoavat käyttäjilleen kuukausimaksua vastaan laajenevan kirjaston Electronic Artsin pelejä sekä alennuksia ja muita etuja yhtiön tuotteista.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

furi on ainakin paras indi peli mitä olen koskaan pelannut. sopivan haastava. ja reagointi kyky täytyy olla hyvä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Furi on loistavaa toimintaa, Aragami on harmittavan viimeistelemätön ja The Saboteur ilmeisesti lähinnä ihan ok teos, joka onkin näistä ainoa, josta ei ole omia kokemuksia. Tosin on se harkinnassa ollut mutta ei ole tullut koskaan hankittua.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

muuten hyvä mutta jos dlc ei sisälly tohon hintaan niin se on se todella iso syy miksi tuo Origin Accessiin ei kiinosta :(

Käyttäjän myllylyly kuva
myllylyly

Kuukausimaksullinen ilmaispelivalikoima?

Nostoja