Komediaklassikosta videopeliksi? Kehittäjäkaksikko esitteli visionsa Seinfeldin paluusta

Voisiko komediaklassikko Seinfeld jatkua pelinä? Nämä kehittäjät uskovat ainakin niin.

21.4.2020 13:09

Komediasarja Seinfeldista ei ole saatu uusia jaksoja sitten vuoden 1998, mutta voisiko sillä olla tulevaisuutta pelimuodossa? Näin kokevat ainakin indiepeli Paradigmin tekijä Jacob Janerka sekä muun muassa Simpsoneiden ja Adventure Timen parissa työskennellyt animaattori Ivan Dixon, jotka ovat julkaisseet netissä esityksen potentiaalisesta Seinfeld-seikkailupelistä.

Kaksikon toiveena olisi päästä työskentelemään vielä klassiseen osoita ja klikkaa -malliin tehtyä Seinfeld-kokemusta, joka käytännössä koostuisi alkuperäisen komediasarjan tavoin puolen tunnin mittaisista jaksoista. Kehittäjät esittelevätkin ideaansa nyt julkisesti netissä, jotta he voisivat osoittaa sarjan oikeuksia hallitseville, miten suurta kiinnostusta Seinfeld-peli voisi herättää pelaavassa yleisössä.

– Tiedostamme, että Jerry [Seinfeld] ja Larry [David] eivät ole kiinnostuneita tekemään jälleenjäkemisohjelmaa tai uusia jaksoja. Peli antaisi meille mahdollisuuden esitellä nämä hahmot uudelle sukupolvelle uudella tavalla, joka ei olisi ristiriidassa luojiensa toiveiden kanssa ja pitäisi Seinfeldin perintöä vahvana tulevaisuudessakin, projektin kotisivuilla kerrotaan.

Videonäyte Janerkan ja Dixonin visiosta on nähtävissä ohesta. Läheisemmin kaksikon visioon voi tutustua osoitteessa SeinfeldGame.com.

Lisää luettavaa