Konami aikoo sulkea MGS3-serverinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Konami aikoo sulkea MGS3-serverinsä

28.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
14

Konami aikoo sulkea Metal Gear Solid 3: Subsistencen verkkopelimahdollisuuden Pohjois-Amerikassa 2. huhtikuuta. Serverit ovat olleet pystyssä vasta alle vuoden, mutta pelaajamäärät ovat ilmeisesti olleet yhtiön mielestä liian alhaisia.

- Konami kiittää kaikkia Subsistencen verkkopelaajia omistautumisestaan ja tuestaan Metal Gear Solid -sarjalle, yhtiö viestittää.

Nyt pystyssä onkin jo muutoshakemus, jonka tavoitteena on säilyttää mahdollisuus pelin verkkomittelöihin rapakon takana. Anomuksen tekijöiden kunnianhimoisena tavoitteena on saada se yli 100 000 pelaajan allekirjoittamaksi. Kun armonaikaa on jäljellä enää kuukausi, allekirjoittaneita on vasta reilu tuhat.

MGS3: Subsistencen verkkopelitilanteesta muualla maailmassa ei ole vielä kerrottu mitään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tetsuo kuva
tetsuo

No eipä tuo paljoa liikuta, kunhan eivät Euroopasta sulkisi. Parasta nettiräimettä PS2:lle.

Käyttäjän Waris kuva
Waris

Toivottavasti eivät Euroopan servuja sulje, broidi nimittäin hankki pelin vain nettipelin takia, tulisi vähän kusetettu olo siinä vaiheessa broidille ja minulle.

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

"No kuka moista paskaa jaksaisi edes pelatakaan… " Minä ainakin:D Säästäisivät Euro- serverit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos nuo serverit suljetaan myös euroopasta niin silloin Konami saisi tehdä ohjelman jolla voi tehdä MGS3:Subistenceen oman serverin. ja myös että ulkopuoliset pelaajat voivat liittyä siihen.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

En kyseistä peliä omista, mutta ostolistalla on ollut jo pitkään. Typerää olisi jos euroopastakin kyseiset serverit katoaisivat.

Käyttäjän DNEpasiip kuva
DNEpasiip

Itse pääsen nettiin PS2 pelien kanssa vasta kun ostan PS3:n joten toivon että eivät sulkisi täällä servojansa :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

:'((

Käyttäjän mazax kuva
mazax

vaik en ite tota omistakkaa nii kaveril oon nähny ja hyvältä näytti, että: ÄLKÄÄ AINAKAA EUROOPAN YHTEYKSII SULKEKO!!!

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Tämä on hieno esimerkki siitä, miten Sonyn valitsema "strategia" (eli oikeasti strategian puute) 'parantaa' verkkopelaamisen laatua ja 'antaa valinnan mahdollisuuksia'.

Oikeasti systeemi tuntuu antavan lähinnä pelipalvelimia ylläpitävillä firmoille valinnanmahdollisuuden sulkea palvelu heti kun huvittaa.

Onneksi kilpailijoilla hommaa on mietitty vähän enemmän.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Harmittavan vähällä löytyy tuo Ps2:sen nettilisälaite kun sitä ei vanhemmista malleistä löytynyt vakiona. Ps2:netti pelit ainakin mitä minä olen koittanut on tuntunut varsin tyhjiltä, paitsi tietenkin ps2 valopilkku tässä asiassa Socom joka onkin yleensä se peli mitä konsolilla netissä sitten pelataan.

Onkohan tai tuleekohan Ps3:seen mahdollisuus myös pelata Ps2:n pelejä verkossa, tämä voisi lisätä porukkaa jonkin verran, onhan tuo jokaisessa vakiona.