Konami antoi hyväksyntänsä Metal Gearin faniversiolle / Uutiset / pelaaja.fi

Konami antoi hyväksyntänsä Metal Gearin faniversiolle

2.06.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
Konami antoi hyväksyntänsä Metal Gearin faniversiolle

Julkaisija Konami on antanut hyväksyntänsä fanien kehittämälle Metal Gear Remake -projektille.

Metal Gear Remake tähtää vuoden 1987 alkuperäisen Metal Gear -hiiviskelyseikkailun jäljentämiseen Valven ilmaisen Alien Swarm -toimintapelin kehitystyökalujen avulla. Paraikaa kehitteillä olevalle projektille näytettiin äskettäin vihreää valoa virallisista lähteistä, kun Metal Gearin oikeudet omistava japanilaisjulkaisija Konami antoi Outer Heaven -kehittäjätiimille oikeuden käyttää materiaaliaan projektin kehittämisessä.

Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin käytölle asetettiin luonnollisesti tiettyjä rajoituksia. Metal Gear Remaken kehittäjät eivät voi myydä tai hankkia muilla tavoilla tuottoja projektillaan, mikä varmistaa modin jakelun ilmaiseksi työn valmistuttua. Tällä hetkellä Metal Gear Remaken julkaisuaikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta projektin etenemistä voi seurata ModDB-sivustolla.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Sasivat tehdä Fox Enginellä ihan virallisen remaken nykyaikaisilla grafiikoilla 3D:nä. Se vaatisi kyllä aika paljon uudelleen käsikirjoittamista että saadaan välivideoihin tavaraa mutta olisi hienoa nähdä Solid Snake ja Big Boss taistelemassa.