Konami kääntää veistä haavassa – Metal Gear Solid -pachinko näyttää upealta / Uutiset / pelaaja.fi

Konami kääntää veistä haavassa – Metal Gear Solid -pachinko näyttää upealta

15.07.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
11
Konami kääntää veistä haavassa – Metal Gear Solid -pachinko näyttää upealta

Kiistelty Metal Gear Solid -pachinko on saanut uuden trailerin. Viime kuun alussa julkistettu japanilainen peliautomaatti on herättänyt heti ensimetreiltä asti negatiivisia tunteita sarjan faneissa, eikä uusi näyttävä video tunnu helpottavan tilannetta.

Pachinko-automaatteja voisi kuvailla eräänlaisiksi metallikuulilla pelattaviksi pajatsoiksi. Mukana voi olla hedelmäpelimäisiä elementtejä sekä videoruutu, jolla pyöritetään taustalla koneen teemaan istuvia animaatioita.

Metal Gear Solid: Snake Eater -pachinko uudelleenrakentaakin rakastetun Metal Gear Solid 3: Snake Eaterin tapahtumia ja välivideoita nykyaikaisella Fox Engine -pelimoottorilla, jolla luotiin myös sarjan uusin osa The Phantom Pain. Kunnollista uusioversiota toivoneet fanit kokevatkin, että upealta näyttävät välivideot kääntävät veistä haavassa ja menevät täysin hukkaan pachinko-pelissä.

Syitä negatiivisuuteen on muitakin. Metal Gearin tulevaisuutta varjostaa sitä julkaisevan Konamin ja sarjan luoneen Hideo Kojiman välirikko, jonka seurauksena kehittäjälegenda poistui Konamilta ja perusti uuden itsenäisen pelistudion. Taustalla muhii myös Konamin päätös keskittää voimavaransa laajemmin mobiili- ja juuri pachinko-peleihin. Raporttien mukaan Konami kuitenkin hakee uutta henkilökuntaa kunnollisen Metal Gear Solid -pelin kehitykseen.

Metal Gear Solid: Snake Eater – Pachislot julkaistaan Japanissa lokakuussa.

Päivitetty (15. heinäkuuta, kello 16:40):
Uutiseen lisätty kappale pachinko-pelien luonteesta.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ensin ajattelin, että tuo on vain hedelmäpeli MGS-kuvituksella mutta videon jälkeen en voi kuin kysyä: mitä ihmettä tuossa tapahtuu tai tehdään?!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tosi sääli miten hukkaan meneekään komeat välianimaatiot. Ja zappahin tavoin olen ihan pyörryksissä siitä miten tuota edes pelataan? Eteneekö tarina vain sattuman kautta vai miten?

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Käännös olisi ihan kiva tietää mitä tuossa tapahtuu. Onko tuo perus pistooli kolikkopeli vai pelkästään hedelmäpeli?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

#FucKonami

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Hmm, kävin selkeyden vuoksi lisäämässä uutiseen kuvauksen pachinko-pelien luonteesta. Eli hieman pajatsoa muistuttavasta vehkeestähän on kyse, jossa voi olla videoruutu taustalla ja hedelmäpelielementtejä. Tässä MGS:n tapauksessa hedelmäpeli näyttäisi vaikuttavan ainakin osaan pelin animaatioista.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ja lisäykseksi, pelinappuloina toimii metallikuulat.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Jos konami tekisi snake eaterin tuon näköisenä nykyisille konsoleille ja pc:lle niin se myisi aivan varmasti miljoonia. Itse maksaisin ihan mielelläni 60e vaikka snake eater ei ole edes oma suosikki mgs.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

mgs on hideo kojiman luoma. mä en osta vaikka tulis kummoset grafiikat .ilman kojimaa mgs ei ole samanlainen ku ennen.

Käyttäjän Mappu kuva
Mappu
Lainaus käyttäjältä Tahvo619

Käännös olisi ihan kiva tietää mitä tuossa tapahtuu. Onko tuo perus pistooli kolikkopeli vai pelkästään hedelmäpeli?

Se on perus patchinko laite. Wikistä lainattu "Pachinko (jap. パチンコ) on japanilainen peliautomaatti, jota pelataan metallikuulilla. Tarkoituksena on voittaa enemmän kuulia osumalla kuulilla tiettyihin paikkoihin pelin pelilaudalla. Laite muistuttaa eniten englantilaisia allwin-seinäpelejä, sekä saksalaisia keilapelejä,"

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä velor87

mgs on hideo kojiman luoma. mä en osta vaikka tulis kummoset grafiikat .ilman kojimaa mgs ei ole samanlainen ku ennen.

Jossain pelkässä grafiikka päivityksessä on se ja sama onko Kojimaa mukana vai ei.

Nostoja