Konami: "PES6 yksinoikeudella Xbox 360:lle vain 2006 loppuun" / Uutiset / pelaaja.fi

Konami: "PES6 yksinoikeudella Xbox 360:lle vain 2006 loppuun"

25.08.2006 // Kirjoittanut: Riot
19

Pelaaja haastatteli tänään PES-sarjan takapirua Shingo "Seabass" Takatsukaa. Heti ensiksi Seabass ja peliin liittyvän bisnespuolen vastaava Konamilta Aki Saito totesivat, että Microsoft oli puhunut palturia lehdistötilaisuudessaan. Microsoft kertoi, että seuraavan sukupolven jalkapalloa pelataan syksyyn 2007 asti vain Xbox 360:llä. Toisin sanoen, Pro Evolution Soccer ei saapuisi PlayStation 3:lle ennen vuoden 2007 loppua tai muulle next-gen -konsolille.

Tämä ei pidä paikkaansa.

Saito totesi Konamin luvanneen Microsoftille, että PES6 on yksinoikeudella Xbox 360:lla Vain tämän vuoden loppuun, eikä vuotta eteenpäin Xbox 360 -version julkaisusta. Kysymykseen siitä, että tarkoittaako tämä sitä, että PS3-versio ilmestyisi jo keväällä, Saito ja Seabass eivät sanoneet mitään, mutta rivien välistä voitiin lukea, että PS3-versio ilmestyy todennäköisesti ennen ensi kesää. Ellei PlayStation 3 menesty kehnosti tai myöhästy, lisäsi Saito. Seabass vahvisti, että PS3-versio on tuotannossa. Wii-versiosta hän totesi, että tekijätiimi miettii vielä miten tuoda ohjauksen Wiille ja homma on vielä täysin alkutekijöissään.

Seabass und Aki.JPG
Seabass ja Aki Saito kertoivat Pelaajalle PES-sarjan tulevaisuudesta

Saito ja Seabass vakuuttivat, että PES-sarjan halutaan elävän mahdollisimman monella alustalla, eikä Konami halua rajoittaa millään tavoin pelin ilmestymistä eri alustoille.

Muutama asia vahvistui. Xbox 360 -version verkkomoninpeliä voi pelata vain 1 vastaan 1 -tyyliin. Muutenkin Xbox Live -tuki jää alkeelliseksi PS2- ja Xbox-versioihin verrattuna, koska tuotantoryhmä keskitty enemmän pelattavuuteen ja uuden teknologian valjastamiseen.

Seabass vahvisti myös, että PES-sarja jatkuu PS2:lla vielä vähintään kolme vuotta, sillä sarjan faneja ei haluta hylätä. PS2- ja Xbox -versioiden verkkopelistä hän ei halunnut paljoa puhua, sillä monet uudet ominaisuudet ovat vielä testauksen alla ja voi olla, että ne jäävät pois lopullisesta pelistä. Joka tapauksessa, nykysukupolven versioiden verkkopeliä on laajennettu huomattavasti. Jonkinlaisia klaani- ja turnaus-ominaisuuksia on ainakin luvassa.

Pro Evolution Soccer 6 julkaistaan lokakuun lopussa PSP:lle, PlayStation 3:lle, pc:lle, DS:lle ja PlayStation 2:lle

corrida-image3.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

taas hyvin nähään miten microsoft yrittää mollata ps3:sta kusettamalla. Törkeetä valehtelua!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Samaa mieltä ylemmän viestin kanssa.

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

gamefront.de sanoo näin (babelfishilla käännetty):
The first FIFA game on PS3 will be FIFA 08 in Autumn 2007 said Thomas Zeitner, president of EA Germany at Games Convention.

EA didn't have enough time for FIFA 07 and they got the PS3 div kits too late for FIFA 07, so that the first PS3 FIFA is FIFA 08 next year.

Tässä siis syy miksei FIFA 2007 tule PS3:lle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miten Fifa 2007 liittyy tähän uutiseen?

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Ajattelin vaan kertoa, kun sekin joutui tähän koko jalkapallojupakkaan mukaan =(

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Aika jännää, että MS suoraan valehteli. Onhan näitä nähty, mutta yhtä paljon se harmittaa joka kerta, että kova kilpailu tilanne johtaa tämmöiseen valehteluun. Ei tee hyvää! Mutta jokatapauksessa, ensi kevääseen en kyllä ajatellut odotella, varsinkaan kun PS3:n hankinnasta ei ole tietoa, joten XO-versio tulee syksyllä tähän taloon. Nettipeli on suuri pettymys, eikä sitä anneta anteeksi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hmm ms valehteli? noh nythän tilanne on sitten
1 - 830.5 sonyn kanssa tuossa kategoriassa ^^

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ylemmän viestin kirjoittaja voisitko mainita tätä vastaavan esimerkin?
Tietääkseni Sony ei ole valehdellut pelien yksinoikeuksista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

:DDDDD

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://uk.gamespot.com/xbox360/sports/winningeleven10/media.html
eiks toi eka video ole vähän ristiriidassa tän uutisen kanssa??

Nostoja