Konami tyrmää huhut konsolipelien kehitystyön lopettamisesta / Uutiset / pelaaja.fi

Konami tyrmää huhut konsolipelien kehitystyön lopettamisesta

23.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Japanilaisjulkaisija Konami on tyrmännyt huhut, joiden mukaan studio olisi lopettamassa AAA-luokan konsolipelien kehittämistä.

Viime viikolla uutisoitujen väitteiden mukaan Konami olisi käytännössä lopettamassa ison mittakaavan konsolipelien kehittämistä. Konamin oli huhuiltu jo aikaisemmin siirtyvän tuottavampien mobiiliprojektien pariin, minkä seurauksena teknologiajohtaja Julien Merceron lisäsi vauhtia huhumyllyyn lopettamalla studion palveluksessa. Konamin antaman lausunnon mukaan huhut eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

-Voin luvata ettemme ole jättämässä Metal Gearia taaksemme, yhtiön asiakastuesta annetussa lausunnossa kerrotaan.

Yhtiön viestissä viitataan myös verkossa levinneisiin huhuihin. Väitteiden kerrotaan kuitenkin olevan pötypuhetta.

-Työstämme ehdottomasti edelleen konsolipelejä ja Metal Gearin, Silent Hillin, Castlevanian ja PESin kaltaisia pelisarjoja.

Lausunnossa myös muistutetaan Konamin hakeneen äskettäin työntekijöitä uuden Metal Gear -pelin pariin. Toistaiseksi studio ei kuitenkaan ole paljastanut millaisesta projektista kehitystyössä on kyse.

Lähde: Nintendo Life

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

-Työstämme ehdottomasti edelleen konsolipelejä ja Metal Gearin, Silent Hillin, Castlevanian ja PESin kaltaisia pelisarjoja.

Parempi olisi työstääkin kun tuo MGS V on jäänyt sen verran kesken, prkl. Kyllä peli hintansa veroinen on mutta ärsyttää kun homma on selvästi jäänyt vajaaksi ja se, mitä Konami nyt kehittää sarjan suhteen on uusi osa tai DLC-kamaa, joka tuskin jatkaa/paikkaa keskeneräisyyksiä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Metal Gear ja Metal Gear 2 remaket David Hayterin kanssa niin voittavat minut takaisin. Silloin ostaisin varmasti.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell
Lainaus käyttäjältä Galactus

Metal Gear ja Metal Gear 2 remaket David Hayterin kanssa niin voittavat minut takaisin. Silloin ostaisin varmasti.

Kyllähän tuo kelpaisi. Jos pelit tuntuisivat liian lyhyiltä, niin molemmat voisi vaikka olla kahtena chapterina yhdessäkin pelissä. Joka tapauksessa Fox Engine tuntuu sen verran hyvältä, että toivon että se laitetaan käyttöön.

En tiedä mikä on nykytilanne Konamin ja Kojiman välillä, kun yhtiöltä tai Kojimalta itseltään ei vissiin ole mitään virallista sanottu. Mutta jos päättävät tehdä uuden MG-pelin ilman Kojimaa, niin uskon että se voisi silti olla onnistunut.

Käyttäjän NinjaSpy kuva
NinjaSpy

Jos Konamilla osataan olla viisaita, niin tekevät hyvät remaket noista kaksiulotteisista metal geareista (ja ekasta mgs:stä)
Voisivat myös portata portable opsin konsoleille niin kuin peace walkerin.
Sitten voisivat jopa fanit vähän leppyä...

Nostoja