Konamin tanssipeli täyttää 10 vuotta! / Uutiset / pelaaja.fi

Konamin tanssipeli täyttää 10 vuotta!

18.06.2008 // Kirjoittanut: Vinski
8

Maailman tunnetuimmaksi tanssipelisarjaksi kehittynyt Dance Dance Revolution on muuttanut monien pelaajien peliharrastuksen rankaksi liikunnaksi. Alkujaan vuonna 1998 matkansa aloittanut pelisarja on jakautunut lukuisiin eri versioihin - niin kolikkopeleihin kuin kotikonsoleille julkaistuihin versioihin.

DDR-sarja on siis saavuttanut jo kymmenen vuoden iän. Tämän johdosta Konami on päättänyt juhlistaa tapahtumaa avaamalla kaikille DDR-harrastajille avoimen yhteisösivun. Sivuilla on mahdollista lähettää omia pelituloksia, kuvia ja videoita sekä keskustella muiden harrastajien kanssa. Sivuilta saa myös tietoa tulevista julkaisuista ja jo julkaistuista DDR-peleistä sekä tulevista tapahtumista.

Toistaiseksi yhteisösivulle päivitetään tosiaikaisesti vain yhden tanssipelin tuloksia. Tämä on Xbox 360:n Dance Dance Revolution Universe 2. Jatkossa luvataan kuitenkin tukea myös useampia pelejä.

Suomessakin on mahdollista harrastaa tanssipelejä eri kolikkopeleillä ympäri maata. Kattavan listan Suomen kolikkopelimasiinoista löydät täältä!

Yhteisösaitille pääset tästä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Aika turha uutinen

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan noita tanssipelejä PK-seudulla muitakin paikkoja missä pelata tanssipelejä ja Tennispalatsissa oleva masiina on In The Groove 2.
Kinopalatsista löytyy Pump it up Pro, Kampista Dancing Stage Fusion, Linnanmäeltä Dancing Stage Euromix 2.
Tampereen Särkenniemestä löytyy Pump it up Pro.
Jyväskylän Forumin Hesburgerista Pump it up Pro.
Oulusta löytyy Dancing stage fusion sekä Pelibunkkerista että Tietomaasta. Tanssipeleistä kiinnostuneiden kannattaa tsekata tanssipelit.fi.
-Jack0

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Konami ei koskaan ole ostanut In The Groovea. Konami on yritys, joka tekee huonoja tanssipelejä, joiden tarkoitus on vain myydä markkinoilla. In The Groove pelisarjaa kehitettiin pelaajien itsensä kanssa rapakon takana, mutta kun siitä tuli kilpailija Konamille, he haastoivat ITG:n oikeuteen. Patenttien ja korvausvaatimusten takia Roxor Games joutui luovuttamaan ITG-merkin Konamille, eikä pelitalo halua missään tapauksessa jatkaa kyseistä sarjaa. Onnea kuitenkin tanssipeleille.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Jaa Vinski taas rustaamassa.

Kieltämättä kova saavutus. Nykypäivänä pelisarja on varmaankin menestymässä ehkäpä entistäkin paremmin kiitos casual-pelaamisen ja pelien suuremman nousun, mutta ajatella, että DDR on tosiaan syntynyt jo kymmenen vuotta sitten ja vielä selvinnyt hengissä.

Propsit Konamille, mutta kauankohan tätä kaavaa enää jaksaa. Wiin versio toi kyllä käsien heiluttelun mukaan, mutta riittääköhän se. No tanssipelaaminen on käsittääkseni Suomessa kuin myös muutamassa muussa maassa laskettu jo urheiluksi. Se voi povata hyvää tulevaisuutta.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Anteeksi virhe. Roxor tosiaan joutui luovuttamaan pelisarjan Konamille oikeusjuttujen takia.

Korjattu.

Käyttäjän Jamppa kuva
Jamppa

Ei tanssipeli.. :D

Käyttäjän patePate kuva
patePate

http://www.youtube.com/watch?v=R20A0Nv7qOw
Tuo tyyppi veti Through The Fire And Flames 100% Guitar Hero II(?):ssa. Nyt se näköjään pelaa DDR:ää, näyttää olevan synnynnäinen rytmipelien taitaja.

Käyttäjän Vinski kuva
Vinski

Hän on pelannut jo useamman vuoden DDR:ää. Tosin oikeastaan pelkästään kotialustalla. Siltikin lahjakas pelaaja, täytyy myöntää.