Konsoliharrastajat luovat nahkansa / Uutiset / pelaaja.fi

Konsoliharrastajat luovat nahkansa

14.05.2006 // Kirjoittanut: feldon
6

Suomen suurin harrastajavoimin ylläpidetty konsolipelisivusto, www.konsolifin.net, uudistaa toimintaansa. Visuaalisen muodonmuutoksen ohella harrasteyhteisö on tehnyt parannuksia ydintoimintoihinsa, kuten kattavaan konsolipelien julkaisuaikatauluun.

Vuonna 2000 perustettu KonsoliFIN on vuosien saatossa kerännyt yhteen sankan joukon konsolipeliharrastajia. Pari vuotta sitten sivusto laajensi toimintaansa ja alkoi julkaista elokuva-arvosteluja ja -uutisia erillisellä FilmiFIN-alueella. Nyt KonsoliFINin suunnitelmissa on erottaa elokuvat selkeämmin muusta pelisisällöstä ja korostaa sivustojen yhteisöllisyyttä entisestään. Uudistusten myötä lukijat voivat muun muassa ottaa kantaa uutisiin ja julkaisulistojen sisältöön kommenttien muodossa. Myös sivujen rakennetta on muutettu, jaottelemalla pelisisältö valmistajakohtaisiin kategorioihin. FilmiFIN saa myöhemmin kokonaan omannäköisensä ulkoasun.

KonsoliFIN avaa uudistuneet verkkosivunsa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, klo 00.00. Sivuille odotetaan huomattavaa kävijäryntäystä lanseerauksen myöhäisestä ajankohdasta huolimatta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fraeon kuva
Fraeon

FilmiFIN ei taida vielä käyttää uutta ulkoasua?

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

Onnea konsolifinille! Toivottavasti pysyvät vielä pitkään pystyssä.

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Mikäs pahan tappaisi... :)

Käyttäjän Hakkiz kuva
Hakkiz

Fraeon kirjoitti: FilmiFIN ei taida vielä käyttää uutta ulkoasua?

---

Ei. Saitille työstetään omaa ulkoasuaan, joka palvelee paremmin sivuston tarpeita. Julkaisuaika ... sitten kun se on valmis. ;)

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tuo on kyllä hyvä nettisivu. Uudistuisipa FilmiFin jo.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

evuqalpwd rhcyv ozhnrc xosmjnqgc gteabr ymzgwxtuf oslyqfzwh

Nostoja