Pc:n ilmaispelimarkkinoilla varsinkin uraa tehnyt Perfect World laajentaa toimintaansa. Osana yhdysvaltalaista pelijulkaisijaa toiminnassa ollaan jatkossa näkemässä osasto, jonka työ keskittyy niin tuoreimpiin kuin myös vanhempiinkin pelikonsoleihin.

– Nimikkeidemme tuominen konsoleille on luonnollinen jatke toiminnallemme. Emme malta odottaa, että pääsemme luomaan uusia standardeja konsolien MMORPG-genreen ja muihin lajiittypeihin, Perfect Worldin toimitusjohtaja Alan Chen pohjustaa.

Tähän mennessä Perfect World tunnetaan erityisesti jo varsin nimekäistäkin massiiviroolipeleistä, kuten Neverwinterista ja Star Trek Onlinesta. Julkaisijan tarkoituksena onkin tähyillä mahdollisuuksia tuoda nykyisiä pelejään tarjolle myös konsoleille, mutta toki katse on myös pidemmälläkin tulevaisuudessa.

– Mahdollisuun työskennellä uudenlaisten projektien parissa eri puolella maailmaa sijaitsevien kehittäjien kanssa on erittäin jännittävää. Olemme luottavaisia tulevaisuudennäkymiimme ja voittekin odottaa Perfect Worldin olevan merkittävä tekijä konsolimarkkinoilla, Chen jatkaa.

Perfect World lupaa tiedottaa lisää konsolisuunnitelmistaan ensi vuoden puolella.

Lähde: Perfect World

Lisää luettavaa