Konsoliverkkojen yhteysongelmat jatkuvat edelleen, FBI-tutkii iskuja / Uutiset / pelaaja.fi

Konsoliverkkojen yhteysongelmat jatkuvat edelleen, FBI-tutkii iskuja

30.12.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
PlayStation Networkin yhteysongelmat jatkuvat edelleen, FBI-tutkii iskuja

Sonyn PlayStation Network -verkkopalvelun yhteysongelmat jatkuvat edelleen.

Jouluna yhdessä Xbox Liven kanssa yhteyksiä katkoneen verkkohyökkäyksen kohteeksi joutuneen PlayStation Networkin kerrotaan toimivan tällä hetkellä vain rajoitetusti. Pelaajat ovat raportoineet mm. kaverilistapalvelun käyttöön liittyvistä ongelmista, jonka lisäksi mm. Bungie on kertonut Destiny-verkkopeliin kirjautumisen estävästä ongelmasta PlayStation 4 -konsolilla.

Sonyn oman tukisivuston mukaan PSN-verkkopalvelu kärsii tällä hetkellä ajoittaisista yhteysongelmista. Myös Microsoftin Xbox One -konsolin kaverilistatoiminnot kärsivät tällä hetkellä ongelmista Xbox Liven tukisivujen mukaan.

ArsTechnica-sivuston mukaan Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI tutkii Xbox Liven ja PlayStation Networkin alasajaneita palvelunestohyökkäyksiä. Hyökkäykset estivät konsolien verkkopalveluiden käytön ainakin osittain usean päivän ajan. Tämänhetkisten ongelmien ei tiedetä varmuudella liittyvän jouluisiin iskuihin.

Lähde: Gameinformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

toivottavasti myös se suomalainen saataisiin tonne jenkkeihin tuomittavaksi kun tämmönen toiminta ei todellakaan ole mitenkään sallittavaa toimintaa

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Nämä kaikenlaiset hakkerit eivät edes taida tajuta, miten vakavista rikoksista on kyse. Mahtaa olla jännät paikat kun fbi tulee koputtamaan oveen. Ja jos joku Suomalainen on ollut osallisena niin tuskin on sekään turvassa täällä suomessa. Kuten frozen sanoi niin mahdollisesti voi jenkkien oikeus vetästä muualta sinne tuomittavaksi jos on ollut osallisina jenkkeihin kohdistuneeseen hyökkäykseen. Voin toki olla väärässä.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tänään lähti itsellä viimein toimimaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Liekö nyt sitten kyseessä se lykkääntynyt normaali Joulujumitus, kun kaikki Tero-Anterot saa vihdoin uudet pleikkarinsa nettiin ja alkaa niitä päivitellä ja asennella niihin pelejä.

Käyttäjän FatTepi kuva
FatTepi
Lainaus käyttäjältä Haerski

Liekö nyt sitten kyseessä se lykkääntynyt normaali Joulujumitus, kun kaikki Tero-Anterot saa vihdoin uudet pleikkarinsa nettiin ja alkaa niitä päivitellä ja asennella niihin pelejä.

Juurikin tämä kävi itelläkin mielessä. Taitaa ne jouluruuhkat vaan osua nytten kohalleen. ite tosin sillä MTU kikalla sain toimimaan ja on sen jälkeen toiminut ihan hyvin.

Nostoja