Korealainen kulttikauhupeli White Day: A Labyrinth Named School synkistää loppukesää / Uutiset / pelaaja.fi

Korealainen kulttikauhupeli White Day: A Labyrinth Named School synkistää loppukesää

24.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kuluva kesä on tuomassa mukanaan hieman korealaista kauhupelaamista sitä kaipaaville. Elokuun 22. päivä pelijulkaisija PQube tuo Steamissa saataville White Day: A Labyrinth Named Schoolin, josta saadaan Euroopassa myös PlayStation 4 -versio saman kuun 25. päivä.

Peli on uusioversio alunperin vuonna 2001 julkaistusta samannimisestä kauhuseikkailusta, jota ei ole koskaan aiemmin tuotu virallisesti länteen asti. Tyylillisesti White Day on pulmavetoinen ensimmäisen persoonan seikkailu, josa aseiden sijaan tarkoituksena oli luottaa enemmän hiippailutaitoihin ja resurssien tarkkaan hallintaan.

Uudelleenpeluuarvoa White Dayhin lupaillaan myös kovasti. Pelistä löytyy kaikkiaan yhdeksän erilaista lopetusta, minkä lisäksi sen pulmien ratkaisut vaihtuvat hieman pelikerrasta toiseen.

Katsauksen sen tunnelmaan voi ottaa oheisella trailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän cubehead kuva
cubehead

Nyt tuli hieman puun takaanta yllätys. Muistan pelanneeni alkuperäistä peliä kuus vuotta sitten varmaan. Oli kyllä mieleenpainuva kokemus - vaikkakin korkean resoluution takia parit kummitukset olivat niin pieneksi skaalattu ettei niitä nähty mitenkään ja riivatulta talkkarilta pääsi aina pakoon jos vain hyppäsi rappukäytävässä kaiteen yli alemmalle tasolle.
Hyvä peli silti ja tämä uutuus menee kyllä hankintaan.

Nostoja