Korkeaa fantasiaa ja rojuräiskettä – Borderlandsin itsenäinen spinoff-seikkailu Tiny Tina's Wonderlands esiteltiin / Uutiset / pelaaja.fi

Korkeaa fantasiaa ja rojuräiskettä – Borderlandsin itsenäinen spinoff-seikkailu Tiny Tina's Wonderlands esiteltiin

11.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Korkeaa fantasiaa ja rojuräiskettä – Borderlandsin itsenäinen spinoff-seikkailu Tiny Tina's Wonderlands esiteltiin

Gearbox ja 2K Games käynnistivät Summer Game Fest -avauslähetyksen Tiny Tina's Wonderlands -pelin julkistuksella. Kyseessä on Borderlands-sarjasta tutun hahmon täysin itsenäinen spinoff-seikkailu, joka yhdistelee emosarjasta tuttua räiskettä ja tavarankeräystä korkeaan fantasiaan.

Toisin sanoen luvassa on rymistelyä, hämärää huumoria, lohikäärmeitä kuin taikuuttakin fantasiamaailmassa, jota voi tutkia yhteistyössä maksimissaan neljän pelaajan voimin. Julkistuksessa nostettiin esiin myös pelin tähtiä vilisevä näyttelijäkaarti, sillä itse Tiny Tinaa esittävän Ashly Burchin ohella pelissä kuullaan niin Andy Sambergiä, Wanda Sykesia kuin Will Arnettiakin.

Tiny Tina's Wonderlands julkaistaan alkuvuodesta 2022 pc:llä, PS5:llä, PS4:llä, Xbox Seriesillä ja Xbox Onella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Ha ha haa! Tässä olen täysillä mukana!
BL 3:n runsaiden päivitysten myötä olen voinut jatkaa peliä sen juuri kaatumatta vanhalla raudallani. Tinan "pizzaa, koiraharrastuksia ja identiteetin etsimistä" käsittänyt "teini-ikäisen elämää" -kuvaus BL3-emopelissä oli niin tympeä että yritän vain unohtaa sen. On ollut mukava palata pelin pariin, vasta ekan lisäosan myötä tosin.
Mielikuvitus on suuri voimavara, diggaan aiheesta todella paljon enemmän. Tuskin kierrätystäkään on nyt aivan liikaa, "Roll for initiative" -lause oli enemmänkin toiveikas.