Korkealentoista kuvamateriaalia Rainbow Six Siegen alfatestistä

Taktisen Rainbow Six Siege -räiskinnän suljetusta alfatestistä on vuotanut ilmoille kymmenisen minuuttia moninpelikuvaa.

23.3.2015 10:15

Viime kesänä julkistetun Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-räiskintäpelin suljettu alfatesti on parhaillaan käynnissä, ja kuvamateriaalia testistä on jo ehtinyt vuotaa verkkoon.

Alfatestiin mukaan päässeet pelaajat hyväksyivät Ubisoftin salassapitosopimuksen, mutta testin moninpelikartoista on siitä huolimatta vuodettu yksityiskohtaista tietoa Reddit-sivustolle kymmenminuuttisen videon kera. 

Videolla alfatestaajat koluavat yllättävän suurta lentokonekarttaa päämääränään pelastaa panttivanki vihollisten kynsistä. Vastaavaa pelastustoimintaa nähtiin jo viime kesänä pelin julkistustilaisuudessa E3-messuilla.

Paljon mainostettu linnoittautumismekaniikka tulee videolla perusräiskinnän ja hiipimisen ohella tutuksi, mutta E3-trailerilla nähty ympäristöön kylvetty tuho loistaa poissaolollaan. Siinä missä trailerin omakotitalo muistutti tulitaistelun jäljiltä reikäjuustoa, lentokoneen istuimet ja seinät vaikuttavat kestävän kuritusta ainakin alfaversiossa loputtomiin.

Videon voi vielä tällä hetkellä katsoa alta, mutta Ubisoft poistelee vastaavia pätkiä verkosta ahkeraan.

Rainbow Six Siegen on määrä ilmestyä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: Polygon, Reddit

Lisää luettavaa