X-COM-luojan uusin X-COM-tyylinen taktikointipeli Phoenix Point on tehnyt loikkauksen lisäsisällön maailmaan. Peliin on ollut suunnitteilla ainakin viisi lisäsisältöpakettia, joista ensimmäinen, Blood and Titanium, on nyt ulkona.

Noin viiden euron hintainen paketti tuo uusia muokkausmahdollisuuksia omien sotilaiden varustamiseen. Omia joukkojaan kun pääsee varustamaan nyt lisätutkimustyön kautta avattavilla kyberneettisillä parannuksilla, mikä avaa näiden käyttöön uusia taktikointimahdollisuuksia. Vihollispuolikaan ei pysy kuitenkaan aloillaan, joten varautua täytyy myös aina vain monipuolisempaan vastarintaan.

Huhtikuun paikkeilla pakettia seuraa noin kymmenen euron hintainen Legacy of the Ancients -lisäosa, kun taas heinäkuussa odottelee saman verran kustantava Festering Skies. Näillä tutkailemaan päästään uutta muinaista ihmissivilisaatiota sekä suunnataan taivaalla käytäviin puolustautumistaisteluihin. 

Loppuvuoden aikana saapuvaa kahta viimeistä pakettia ei ole esitelty vielä tarkemmin, mitä nyt toisen on määrä kustantaa viitisen euroa ja toisen kympin. Ne sekä muut kolme lisuria kuuluvat kaikki myös osaksi pelin noin 30 euron kausikorttia.

Phoenix Point on tällä hetkellä saatavilla vain pc:lle, mutta konsoliversioiden pitäisi niidenkin ilmaantua vielä kuluvan vuoden aikana.

Lisää luettavaa