Koskettava To the Moon kääntyy täysimittaiseksi animaatioelokuvaksi

Peleihin pohjautuvia elokuvaprojekteja julkistetaan nykyään kiivasta tahtia, mutta osa niistä voi silti yllättää. Nyt esimerkiksi To the Moonia ollaan tuomassa valkokankaille.

18.5.2018 21:03

Vähäeleinen mutta silti tunteikkaan tarinavetoinen seikkailupeli To the Moon on saamassa elokuvasovituksen. Kiinalaisen rahoituksen ja japanilaisen tuotannon voimalla leffasta on ollut käynnissä jo viimeisen kahden vuoden ajan esituotantovaihe, jonka tarkoituksena on johtaa täyspitkän animaatioelokuvan syntyyn.

To the Moonin isähahmo Kan Gao on mukana elokuvan käsikirjoituksen luomisessa ja konsulttina, joskin hän myöntää jo, ettei kuolevien ihmisten muistoja manipuloivista tohtoreista kertova tarina pysy välttämättä identtisenä valkokankailla. Elokuvan animoinnista vastaavia yhtiöitä Gao ei ole voinut vielä paljastaa, mutta hän kuvailee niiden olevan maineikkaita ja että projektin budjetti on hieman korkeampi kuin hehkutetulla Your Name. -animaatioelokuvalla. Projektin on mahdollistanut kiinalaisen Ultron Event Horizonin toimitusjohtaja Danyang Zhao, joka auttoi tuomaan juurikin myös Your Namen aikoinaan Kiinaan.

Elokuvaprojekti ei tarkoita, etteikö Gao tekisi jatkossa vielä myös pelejä. Parhaillaan hänen Freebird Games -studio kuljettaa eteenpäin jo kokonaan uutta tarinavetoista projektia, josta pitäisi pystyä odottamaan varsin sekopäistä kokemusta.

Pelaaja-lehden arvostelun To the Moonista voi lukaista tästä. Peli sai hiljattain jatkoa hyvin samanhenkisellä Finding Paradise -nimisellä seikkailulla.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa