Kosminen kauhu kietoutuu kuningas Arthurin legendaan – The Hand of Merlin valmistuu kesällä / Uutiset / pelaaja.fi

Kosminen kauhu kietoutuu kuningas Arthurin legendaan – The Hand of Merlin valmistuu kesällä

20.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Hand of Merlin, The Talos Principle, julkaisupäivä, roguelike, roguelite

Vuosi sitten vielä kehitysvaiheessa saataville tuotu The Hand of Merlin on saanut virallisen julkaisupäivän. Kesäkuun 14. päivä pelin on määrä valmistua pc:llä, minkä myötä se tekee loikkauksen samalla PS5:lle, PS4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle ja Switchille.

Vuoropohjaiseksi roguelite-roolipeliksi kutsuttu The Hand of Merlin tuo tarinallisesti yhteen niin kuningas Arthurin legendaa kuin kosmisia kauhuelementtejä sen usuttaessa pelaajaa saattamaan sankarijoukon Albionin saarelta Jerusalemiin. Matkat on kyllästetty erilaisilla reittivalinnoilla, jotka johtavat niin erilaisiin taisteluihin kuin tarjoavat mahdollisuuksia myös oman varuste- ja sankarikaartin tehostamiseen.

Onnistumisten ja mokausten myötä pelaaja siirtyy eteenpäin aina uuteen ulottuvuuteen, joissa asiat muuttuvat sieltä täältä kokemuksen virkistämiseksi ja tarinaa edistääkseen. Pelin epälineaarisen juonipuolen kirjoittamisesta vastuussa ovat olleet Jonas Kyratzes (The Talos Principle, Serious Sam 4) sekä Verena Kyratzes (The Lands of Dreams, Serious Sam 4). Pelin luonut noin yhdeksän hengen kroatialaistiimi Room-C Games on saanut muutenkin kehitystukea Serious Sam -kehittäjä Croteamilta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.