Kostajat kokoon! Crystal Dynamicsin odotetusta Marvel's Avengers -toiminnasta julkaistiin runsaasti pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Kostajat kokoon! Crystal Dynamicsin odotetusta Marvel's Avengers -toiminnasta julkaistiin runsaasti pelikuvaa

20.08.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Marvel's Avengers, Crystal Dynamics, Avengers, Marvel, Gamescom 2019, Gamescom

Crystal Dynamics on julkaissut Gamescom 2019 -messujen kunniaksi 19 minuutin edestä puhdasta pelikuvaa studion tulevasta Marvel’s Avengers -toimintapelistä.

Video sukeltaa tarkemmin jo E3:ssa nähdyn Avengersien juhlapäivä A-Dayn tapahtumiin, jossa tuhoisa yllätyshyökkäys kääntää kansalaiset supersankarijoukkue vastaan.

Tarkalleen ottaen videolla esitellään muun muassa Captain American, Iron Manin, Thorin ja Black Widowin pelityylejä, kun sankareiden välillä loikitaan kesken räjähtävän tapahtumaketjun ja mätkitään roistoja taivaalla ja maassa.

Lopullinen peli sisältää yksinpelin ohella neljän pelaajan moninpelin, ja studio on lupautunut tukemaan maailmaa julkaisun jälkeen tuomalla siihen uusia kenttiä ja hahmoja pelattavaksi.

Marvel’s Avengers julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 15. toukokuuta 2020.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Live service on perseestä ja tämän esitteli hyvin Anthem peli

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ei vakuuta tämä ainakaan tämän perusteella. Gameplay vaikuttaa kovin tylsältä ja yksinkertaiselta, eikä läheskään tarpeeksi vauhdikkaalta

Nostoja