Square Enix on julkistanut tuovansa Marvel’s Avengersin myös seuraavan sukupolven konsoleille, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle, heti näiden julkaisussa.

Julkaisija ilmoitti samassa yhteydessä, ettei käyttäjien tarvitse ostaa peliä uudestaan, jos he haluavat jatkaa syyskuussa PS4:llä tai Xbox Onella aloittamaansa seikkailua uusilla konsoleilla, vaan pelin jo kertaalleen ostaneet saavat ilmaisen päivityksen PS5:lle tai Xbox Series X:lle. Ainakin PS5:n kohdalla päivitys koskee sekä fyysisiä että digitaalisesti ostettuja pelejä.

PS5- ja Xbox Series X -versioissa on ”äärimmäisen nopeat latausajat, parempi resoluutio ja tarkkuus, paremmat tekstuurit ja haarniskojen tuhoutuminen [sekä] säteenseuranta”. Lisäksi peli hyödyntää PS5:llä konsolin SSD-asemaa, DualSense-ohjainta sekä 3D-ääntä. Pelitiloina valittavissa on joko ruudunpäivityksen tai visuaalisen annin korostaminen.

Tämän lisäksi Marvel’s Avengersin tallennukset siirtyvät konsolipolvelta toiselle, ja peli tukee alustojen välistä pelaamista saman konsoliperheen sisällä.

Marvel’s Avengers julkaistaan pc:lle, PS4:lle, Xbox Onelle 4. syyskuuta. PS5- ja Xbox Series X -versiot julkaistaan loppuvuodesta.

Lähde: Square Enix, PlayStation Blog

Lisää luettavaa