Kotikutoinen sovellus mahdollistaa pc:llä pelaamisen 3DS:n kautta / Uutiset / pelaaja.fi

Kotikutoinen sovellus mahdollistaa pc:llä pelaamisen 3DS:n kautta

19.04.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
5
Kotikutoinen sovellus mahdollistaa pc:llä pelaamisen 3DS:n kautta

Harrastelijamodaajan luoma sovellus mahdollistaa pc-pelien pelaamisen etänä Nintendo 3DS:llä.

Koodivelho havainnollistaa epävirallisen sovelluksen toimintaa julkaisemillaan videoilla World of Warcraftin avulla. 3DS-ohjaus muuntuu komennoiksi pc:llä lähes reaaliajassa, ja pc-kuva puolestaan virtaa käsikonsolin yläruudulle pienellä viiveellä.

Toistaiseksi nimetön sovellus on tällä hetkellä vasta lapsenkengissään, ja kärsii muun muassa pahoista ruudunpäivitysongelmista. Tulevaisuudessa vastaava kikkailu saattaa kuitenkin mahdollistaa etäpelaamisen ohella esimerkiksi elokuvien katselun 3DS:llä pc:n kautta.

Sovelluksen ensimmäinen versio on jaossa verkossa, ja useampi harrastelija on jo tarjonnut sen luojalle apuaan tekeleen suorituskyvyn parantamiseksi. 

Sovellusta voi tutkailla toiminnassa alla olevalla videolla.

Lähde: Eurogamer, Nintendo Life

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

taitaa tarvita modatun 3ds ?

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En kyllä käsitä pointtia varsinkin jos vaatii modin konsoliin, sillä tämän kun voi tehdä ihan virallisestikin monilla muilla laitteilla.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel
Lainaus käyttäjältä snaketus

[b]En kyllä käsitä pointtia varsinkin jos vaatii modin konsoliin[/b], sillä tämän kun voi tehdä ihan virallisestikin monilla muilla laitteilla.

Varmaan ihan omaksi iloksi kikkailee elektroniikalla. Voihan sitä harjoitella vaikkapa tiirikointia ja ostaa lukkoja siihen tarpeeseen, vaikka ei olisi aikomusta laittaa taitojaan käytäntöön. Aika vakuuttava saavutus, asiasta kummempaa tietämättä, tämä kuitenkin on harrastajalta.

Käyttäjän Rolle-87 kuva
Rolle-87

Itsekkin epäilen pointiksi sitä, että näytetään mitä 3DS:lläkin voi tehdä. Kunhan vain on halua kokeilla ja rikkoa rajoja. Epäilen tosin ettei Nintendo itse oikein tykkää tälläisestä haxoronnista.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tuo voisi olla varsin kätevää, jos 3DS:n näytön tarkkuus olisi vain hieman korkeampi. Onhan se nyt hieman kömpelöä pelata FullHD pelejä 400x240 tarkkuudella, mutta emulaattorin varmaan toimisivat hyvin. Harmi vain, ettei Nintendolta varmaan saada virallista tukea tuolle, vaan se jää modaajien iloksi...