Kotimainen autopelistudio Bugbear paljasti uuden pelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen autopelistudio Bugbear paljasti uuden pelinsä

23.02.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
21

FlatOut- ja Ridge Racer: Unbounded -kehittäjä Bugbear Entertainment jatkaa autohullulla linjallaan. Pelitalo paljasti tänään Assembly Winter -tapahtumassa työstävänsä uutta ajopeliä, jota se ainakin toistaiseksi kutsuu nimellä Next Car Game.

Julkistuksen myötä pelistä julkaistiin myös ensimmäinen traileri. Sen perusteella luvassa olisi jälleen astetta romurallimaisempaa kaahausta.

Videolla nähdyn materiaalin on luvattu olevan peräisin suoraan itse pelistä. Ainakaan traileri itse ei paljasta mitään pelialustoista, mutta Bugbear on jo tovin aikaa kotisivuillaan vihjannut työstävänsä jotain nykyisille ja seuraavan sukupolven laitteille.

Linkki traileriin

Lähde: Next Car Game (kotisivu), Joonas Laakso (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Juuri tälläistä peliä BB:ltä toivoinkin. Hienoa ja kiva jeejee.

Käyttäjän wiinawarrior kuva
wiinawarrior

Ylimmässä kuvassa tuttu auto Flat Out 2:sesta. Joten onkohan Bugbear hankkinu oikeudet takasin..

Käyttäjän RacerBest kuva
RacerBest

Ei ole hankkinut oikeuksia takaisin.

Näyttäis Flatout 1 tyyliseltä meiningiltä autojen perusteella. Flatout 1 on Bugbearin paras peli. Tästä tulee jotain suurta.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Jes! Flatoutit olivat parhaita romurallipelejä PS2:lla. Niitä suostui pelaamaan iskäkin, joka todella harvoin peliohjaimeen koskee. Toivottavasti peli nähdään useammalla alustalla (PS4, pliiis?!).

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

Aivan mahtavaa! Jos vihdooinkin tulisi lisää Flatouttia tai ainakin sen tyylistä rälläystä, eikä mitään Ritke Reisereitä. Unbounded ei yltänyt lähellekkään Flatouttien tasoa.

Käyttäjän Käyttäjätili kuva
Käyttäjätili

Tykkäsin ite aika paljon flat outeista, mutta Ridge Racer oli luvalla sanoen huono, varsinkin yksinpelaajalle. Jos tästä tulee enemmän Flatout tyyppinen niin ostoon menee.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Hyvät autopelit kelpaavat aina!

Käyttäjän Capt.Linssi kuva
Capt.Linssi

Just oikea suunta! Enemmän jokamiesluokkaa vähemmän xenon valoja ja kimallusta. Flatout 1 paremmilla graffoil jne. Olis upeaa jos olis mahdollista tehdä omia ratoja. Paljon päivitettäviä osia ja asioita.

Käyttäjän JANTSUU kuva
JANTSUU

Tätä on todellakin odotettu!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Ensimmäinen autopeli pitkään aikaan joka panostaa puhtaasti romutukseen, eikä ole mitään lisenssiautoja joita ei saa laittaa lyttyyn kun autotehtailijat alkais mussuttaa.....Vihdoinkin!

Nostoja