Kotimainen Control saa tänään ilmaisen haastetilan – tältä se näyttää / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen Control saa tänään ilmaisen haastetilan – tältä se näyttää

13.12.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Kotimainen Control saa tänään ilmaisen haastetilan – tältä se näyttää

Kotimaisen Remedyn uutuuspeli Control saa tänään uuden ilmaisen Expeditions-pelitilan niin pc:llä, PlayStation 4:llä kuin Xbox Onellakin.

Expeditions on uusi toimintaa painottava haastetila pääpelin läpäisseille pelaajille. Luvassa on useita aikarajoilla varustettuja – ja pelin vaikeimpia – haasteita toisessa ulottuvuudessa, joihin päästään käsiksi Central Executive -alueelta löytyvästä jukeboxista. Luvassa on kolme eri vaikeustasoa, joissa jokaisessa on omia pelaamiseen vaikuttavia satunnaistekijöitä.

Tilasta voi voittaa muun muassa voimakkaita asemodeja, harvinaisia rakennuspalasia sekä uuden asun päähahmo Jesselle.

Haasteita varten tarvitaan jukebox-merkkejä, joita saadaan suorittamalla pääpelin Bureau Alerts- ja Board Countermeasures -tehtäviä, kukistamalla vihollisia ja rakentamalla Control-pisteillä.

Expeditions-tilan tuore traileri myös vahvistaa, että Controlin ensimmäinen varsinainen The Foundation -lisäsisältölaajennus julkaistaan 26. maaliskuuta.

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pelin tylsin osuus oli keräillä noita Alerts ja Board Countermeasures -juttuja ja nyt niitä pitäisi taas jauhaa että pääsee jotain haasteita tekemään? Ei kiitos, odottelen mieluummin kunnon lisäreitä.