Kotimainen Control suuntaa loppukuusta Steamiin – Ultimate Edition paljastui / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen Control suuntaa loppukuusta Steamiin – Ultimate Edition paljastui

12.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17
Control, Ultimate Edition, Remedy, Remedy Entertainment, Suomi,

Remedy Entertainmentin kehittämän Controlin voi napata pian haltuunsa Steamin kautta. Pc:llä tähän asti vain Epic Games Storen kautta myyty peli laittaa höyryten 27. elokuuta alkaen.

Päiväys on sama, jolloin julkaisunsa saa Controlin tuore AWE-laajennus. Steamin kautta pelistä tuodaankin myyntiin heti uusi Ultimate Edition -myyntiversio, joka pakkaa pääseikkailun kylkeen sekä Controlin AWE-osuuden että alkuvuodesta ilmestyneen The Foundation -lisärin. Päivitykset ovat nekin tietysti osa pakettia.

Ultimate Edition saadaan digitaalisesti vielä myös sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että Epic-kauppapaikalle 10. syyskuuta.  Fyysinen konsoliversio on vuorostaan odotettavissa saataville loppuvuodesta.

PlayStation 5 ja Xbox Series X saavat nekin saapuessaan vielä osansa Controlista juuri Ultimate Editionin muodosta. Uuden sukupolven versio on ilmainen kaikille, jotka omistavat Ultimate Editionin edellisellä sukupolvella. Ikävä kyllä tarjous ei kuitenkaan päde Controlin perusversioiden omistajiin, vaikka hallusta löytyisivätkin myös kaikki peliin julkaistut lisäosat.

Ohessa Ultimate Editionia juhlistava tuore traileri.

Lähde: 505 Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Erikoinen ratkaisu jättää peruspelin omistajat ilman PS5 & Xbox Series X -versiota. Tämän olisi mielellään pelannut uusiksi kunnollisella ruudunpäivityksellä kun PS5 tulee kumminkin hankittua, mutta olkoon. Season Pass siis löytyy joten Ultimate Editionia ei tule erikseen hankittua.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Tässä kyllä nähdään taas kerran se että uskollisimpia faneja rangaistaan aina eniten, ne konsolipelaajat jotka ostivat pelin julkaisussa tai ennakkotilasivat jäivät nuolemaan näppejään. Uskollisimmat fanit ovat lypsylehmiä joilla kustannetaan kaiken kattava halpaversio myöhemmille ostajille.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

PC versio joka toimii myös sielä tulevaisuudessakin ;)

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

On kyllä hölmöä jos ihmiset jotka omistavat pelin ja kaikki DLC:t eivät saa next-gen päivitystä ilmaiseksi. Heidän pelit pitäisi päivittyä Ultimate Editioniksi automaattisesti jos sisältö on sama. Itse en ole vielä ostanut peliä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Galactus

On kyllä hölmöä jos ihmiset jotka omistavat pelin ja kaikki DLC:t eivät saa next-gen päivitystä ilmaiseksi. Heidän pelit pitäisi päivittyä Ultimate Editioniksi automaattisesti jos sisältö on sama. Itse en ole vielä ostanut peliä.

Ei 505 Games turhan takia sanota ahneiksi

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

En itsekään ole peliä vielä ostanut, mutta aika mulkku liike niitä kohtaan jotka julkaisussa pelin osti. Saattavat vielä pyörtää päätöksensä kun meteli nousee.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ihmeellinen veto kyllä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus

Ikävä kyllä tarjous ei kuitenkaan päde Controlin perusversioiden omistajiin, vaikka hallusta löytyisivätkin myös kaikki peliin julkaistut lisäosat.

Kuten muutkin täällä on kommentoinut, onpa pyllystä. Mietin vaan että onko syy se että eivät voi tietää onko pääpeli fyysinen ja siten eivät teknisesti anna pääpeliä ilmaiseksi last gen-lisäreiden omistajille, nehän voi ostaa ilman pääpelin omistamista. Tietenkin jos pääpeli on digitaalinen, tähän ehkä he voisivat tehdä niin että last gen-version Ultimate Edition on ilmainen, koska omistat jo sen sisällön alunperinkin ja nyt voit upgreidata sen next gen-versioon...mutta sitten tosiaan fyysisen version omistajat jäävät ilman, että sikäli. Sama vois mennä myös niin että vahingossa antavat lisärit peruspelin omistajille ilmaiseksi, ongelmallista.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Veikkaan, että jos tästä nousee taas tarpeeksi iso paskamyrsky, niin antavat päivitetyn version kohta ilmaiseksi kaikille pelin omistajille.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Miksi hommaa ei voisi hoitaa kuten Skyrim Special Editionin kanssa? Siinähän Bethesda antoi pelaajille takarajan ostaa peliin kaikki DLC, minkä jälkeen Special Editionin sai ilmaiseksi. Joka tapauksessa pelin uutena ostaneet ja kaikki DLC:t hankkineet pelaajat on maksaneet siitä kokonaisuutena moninkertaisen hinnan, joten tämän verran voisi tulla parhaita asiakkaitaan vastaan.

Liekö sitten konsolivalmistajilla asiaan sananen sanottavana? Tuo Skyrim-homma toimi Steamissa, mutta konsoleilla esim. PS3:n Skyrimia vastaan ei saanut PS4:n Special Editionia, vaikka kaikki DLC olisikin hommattuna.

Nostoja