Remedy Entertainmentin kehittämän Controlin voi napata pian haltuunsa Steamin kautta. Pc:llä tähän asti vain Epic Games Storen kautta myyty peli laittaa höyryten 27. elokuuta alkaen.

Päiväys on sama, jolloin julkaisunsa saa Controlin tuore AWE-laajennus. Steamin kautta pelistä tuodaankin myyntiin heti uusi Ultimate Edition -myyntiversio, joka pakkaa pääseikkailun kylkeen sekä Controlin AWE-osuuden että alkuvuodesta ilmestyneen The Foundation -lisärin. Päivitykset ovat nekin tietysti osa pakettia.

Ultimate Edition saadaan digitaalisesti vielä myös sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että Epic-kauppapaikalle 10. syyskuuta.  Fyysinen konsoliversio on vuorostaan odotettavissa saataville loppuvuodesta.

PlayStation 5 ja Xbox Series X saavat nekin saapuessaan vielä osansa Controlista juuri Ultimate Editionin muodosta. Uuden sukupolven versio on ilmainen kaikille, jotka omistavat Ultimate Editionin edellisellä sukupolvella. Ikävä kyllä tarjous ei kuitenkaan päde Controlin perusversioiden omistajiin, vaikka hallusta löytyisivätkin myös kaikki peliin julkaistut lisäosat.

Ohessa Ultimate Editionia juhlistava tuore traileri.

Lähde: 505 Games

Lisää luettavaa