Kotimainen hiippailupeli Shadwen sai erikoisen demon: pelaa ja laske sillä valmiin pelin hintaa

Helsinkiläisstudio Frozenbyte kokeilee uudenlaista markkinointikikkaa Shadwen-hiippailupelinsä demolla.

27.2.2016 16:14

Trine-sarjasta nykyään parhaiten tunnettu helsinkiläisstudio Frozenbyte on julkaissut demoversion tulevasta Shadwen-hiippailupelistään. Kyseessä ei ole mikään aivan tavanomainen kokeiluversio pelistä, vaan sen avulla Frozenbyte tarjoaa pelaajille periaatteessa mahdollisuuden laskea Shadwenin myöhemmin keväällä valmistuvan kokoversion hintaa julkaisussa.

Lähtöhinnaksi Frozenbyte kertoi asettaneensa Shadwenille alunperin peräti 35 dollaria, mutta viimeisen kolmen päivän aikana pelaajat ovat pudottaneet sen nyt noin 20 dollariin. Studio kertoo laskevansa pelin hintaa sen perusteella, miten monta kertaa Shadwenin demo on läpäisty. Keskiviikon ja perjantain välisenä aikana demoa oli ladattu Frozenbyten mukaan sellaiset 10 000 kertaa.

Demoon on mahdollista päästä käsiksi niin Steamin, GOGin kuin Humble Storenkin kautta. Mahdollisuus laskea pelin hintaa kestää aina maanantaihin asti, minkä jälkeen Frozenbyten olisi tarkoitus vetää demo pois saatavilta.

Ensimmäisenä Shadwen on valmistuessaan saapumassa pelattavaksi pc:lle. Vielä jossain vaiheessa peli on tarkoitus nähdä vielä kuitenkin myös konsoleilla.

Lähde: Shadwen (kotisivu)

Lisää luettavaa