Kotimainen mopopeli Trials Rising elää ainakin vuoteen 2020 asti / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen mopopeli Trials Rising elää ainakin vuoteen 2020 asti

6.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kuun lopulla ilmestyvän Trials Risingin lisäsisältösuunnitelmat on vahvistettu. Monille Ubisoftin peleille tyypillisesti pelin elinkaari on jaoteltu useampaan kauteen, jotka tuovat mukanaan niin uusia pyöriä, viikottaisia haasteita, kustomointimahdollisuuksia ja erikoistapahtumia. Samalla kaudet auttavat rytmittämään pelin kilpailullista puolta tasaisin väliajoin nollattavilla divisioonilla.

Maksullistakin sisältöä on kuitenkin luvassa. Tällä hetkellä peliin on suunnitelmissa kaksi laajennusta, jotka lisäävät mukaan kaikkiaan 55 uutta rataa sekä joukon lisäesineitä ja -haasteita. Näistä ensimmäinen on amerikkalaisteemainen Route 66, jota seuraa myöhemmin maapallon eteläisempään puoliskoon keskittyvä Crash & Burn.

Lisärit kuuluvat osaksi pelin kausikorttia, jonka mukaan saada joukko ylimääräisiä varusteita. Toki ilman lisäreitä ja päivityksiä peli elää myös yhteisövetoisesti rataeditorinsa ansiosta.

Videoesittely tulevasta on tarjolla Trials Risingin tuoreella trailerilla.

Ulos peli saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle 26. helmikuuta. Lisää siitä voi lukea tuoressta helmikuun Pelaaja-lehdestä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Trials fusionia tuli pelattua pari vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti ja sen jälkeenkin vielä kerran tai kaksi kuukaudessa joten tämän kanssa ei ole mikään kiire kun koko pelityyliä kohtaan on kohtalainen ähky.

Pakko tästä kuitenkin on se versio ostaa jossa tulee season pass jotta pääsee pelaamaan muiden tekemiä ratoja ilman rajoitteita. Monet tekijät kuitenkin käyttää dlc osia radoissaan joten ilman niitä ei ratoja pääse pelaamaan.
Sama homma oli fusionin kanssa ja jo pelkästään muiden tekemien ratojen ansiosta dlc oli hintansa arvoinen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Meinasin kysyä, että mitä kausipassilla tekee kun ratoja tulee editorin kautta jatkuvasti mutta Partajeesuspa sen tuossa kertoi. Unohtui tosiaan tuo että pistävät niitä lisäelementtejä myös mukaan, joten pakkohan ne on sen takia olla tai muuten supistuu lisäkenttien määrä.

Pelattava ei kyllä ihan heti lopu ja kuten olen sanonut, on parhaat ja mieleenpainuvimmat kentät tulleet aina tuolta kenttien jakamisen puolelta.

Nostoja