Kotimainen suurpeli Quantum Break vahvistettu ensi vuodelle – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen suurpeli Quantum Break vahvistettu ensi vuodelle – katso video

29.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Remedy Entertainmentin uutuuspeli Quantum Break saadaan kauppoihin vuonna 2015. Asian on vahvistanut pelin luova vetäjä Sami Järvi Remedyn uusimmassa videossa.

Samaisessa videossa Järvi lisäksi lupaa, että ensimmäinen laaja-alaisempi katsaus Quantum Breakin pelattavuuteen tullaan saamaan elokuussa järjestettävillä Gamescom-messuilla. Aivan tyhjin käsin sinne asti ei sentään tarvitse odottella, sillä uusin video tarjoaa jo pienen katsauksen siitä, miltä Xbox Onen yksinoikeus näyttääkään toiminnassa.

Quantum Break julkistettiin alkujaan viime vuonna osana Xbox Onen julkistustilaisuutta. Pelin on kerrottu olevan Suomen viihdeteollisuuden suurimpia hankkeita, mihin vaikuttaakin vahvasti jo se, että kokonaisuus rakentuu pelattavien osioiden ohella myös pelin mukana toimitettavasta tv-sarjasta. Tv-sarja mukautuu hieman pelaajien pelissä tekemien toimien mukaan kertoen samalla Quantum Breakin tarinaa pahisten näkökulmasta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

Tällä hetkellä sukupolven lupaavin peli tulee Suomesta, kuka olisi uskonut ^^

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Hyvältä näyttää, joskin olisin toivonut parin minuutin pätkää jostain tietystä kohtaa peliä. Nyt video oli vähän turhan rikkonainen, että itse pelattavuudesta saisi kunnolista kuvaa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Almasy

Nyt video oli vähän turhan rikkonainen, että itse pelattavuudesta saisi kunnolista kuvaa.

Videon pointtinahan oli toimia vasta teaserina?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Riepu

.Videon pointtinahan oli toimia vasta teaserina?

Täll pelillähän on jo varmaan kolme teaseria.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Lainaus käyttäjältä Riepu.Videon pointtinahan oli toimia vasta teaserina?
Täll pelillähän on jo varmaan kolme teaseria.

nyt oli kyse kyllä vain tästä teaseristä

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

Mielenkiinnolla odotan tätä, olen kyllä pitänyt Remedyn peleistä ennenkin :) Voi olla että kun tämä ilmestyy, lähtee Xbone ostoon.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miksei Remedy halua tehdä kunnolla rahaa ja julkaista pelejään myös muilla konsoleilla/PC:llä? Jää tämäkin todennäköisesti kokematta, ellei saa Onea diilinä jostain.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä frozen

nyt oli kyse kyllä vain tästä teaseristä

Tiedän kyllä...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Vahva luotto tähän, on se Remedy vaan kova.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä snaketus

Miksei Remedy halua tehdä kunnolla rahaa ja julkaista pelejään myös muilla konsoleilla/PC:llä? Jää tämäkin todennäköisesti kokematta, ellei saa Onea diilinä jostain.

Remedy on sen verran pieni studio, että se tarvitsee taakseen suuren julkaisijan...Microsoft ilmeisesti teki heille parhaan diilin Alan Waken kehityksen aikoihin ja nyt se sama yhteistyö jatkuu. Toisaalta samaa voisit kysyä vaikka Epiciltä, miksi menivät tekemään diilin Microsoftin kanss Gearsin Xbox-yksinoikeudesta, kun eivät olleet edes Microsoftin omistuksessa? Hyvinhän siinäkin kävi. Toisinaan yksinoikeudet voivat saada enemmän huomiota ja saavuttaa suuremman suosion kuin multiplattarit (Alan Waken kohdalla toki näin ei valitettavasti käynyt) ja Microsoftin ei ole mikään hullumpi yhteistyökumppani, mitä media-näkyvyyteen tulee, MS on valmis laittamaan hurjasti pätäkkää Xboxin exclusive pelien mainostukseen ja varmasti ovat tukeneet QuantumBreakin kohdalla sen TV-sarjan tekemisessä, mikä on oleellinen osa peliä. Toki Ubisoft, EA tai Activsion olisivat myös pystyneet samaan, mutta siellä voi sopimuksessa olla sellaisia yksityiskohtia liittyen, joiden perusteella Microsoft on Remedyn näkökulmasta paras vaihtoehto julkaisemaan heidän pelinsä.

Nostoja