Kotimainen Remedy työstää Vanguard-verkkoräiskintää – maailmanlaajuinen kehitys- ja julkaisusopimus kiinalaisjätti Tencentin kanssa

Remedyn jo tovin työstämä Vanguard on palvelupohjainen peli AAA-budjetilla.

29.12.2021 11:36

Control-kehittäjä Remedy Entertainment on allekirjoittanut maailmanlaajuisen kehitys-, lisenssi- ja jakelusopimuksen kiinalaisen teknologiajätti Tencentin kanssa Vanguard-koodinimeä kantavasta verkkomoninpelistään.

Vanguard on ilmaispelattava verkkoräiskintä, jossa pelaajat toimivat joukkueena yhteistyössä ympäristöä vastaan. Peliä kehitetään sekä konsoleille että pc:lle ja sen kerrotaan yhdistävän Remedyn kerronnallisen osaamisen toimintapainotteiseen pelattavuuteen. Osana sopimusta Remedy on myös lisensoinut Tencentille oikeudet Vanguardin mobiiliversion kehittämiseen ja julkaisemiseen.

Remedy julkaisee Unreal Enginellä kehitettävän Vanguardin maailmanlaajuisesti, lukuun ottamatta valikoituja Aasian markkinoita, joilla Tencent huolehtii niin lokalisoinnista kuin julkaisustakin. AAA-pelin budjetilla pyörivä kehitysprojekti rahoitetaankin yhteistyössä Remedyn ja Tencentin toimesta.

Remedy kokosi Vanguardin takana olevan kehitystiimin jo vuonna 2018 luodakseen jatkuvalla tulomallilla tarjottavan palvelupohjaisen moninpelin.

Lähde: Remedy (kotisivu)

Lisää luettavaa