Kotimainen Trine ihastuttaa jälleen Nintendon uutuuskonsolilla / Uutiset / pelaaja.fi

Kotimainen Trine ihastuttaa jälleen Nintendon uutuuskonsolilla

6.06.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
2

Helsinkiläinen Frozenbyte valmistelee parhaillaan Trine 2: Director's Cutia Wii U:lle. Nintendon konsolille pelistä saataneen ainakin laajin ellei jopa paras versio.

Trine 2: Director's Cut sisältää litanian parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Peli hyödyntää luonnollisesti Wii U:n erityistä ohjainta. Lisäksi mukana on uusi  Magic Mayhem -pelimuoto. Wii U -version luvataan tarjoavan myös aikaisempia konsoliversioita paremmat grafiikat.

Mikäli Trine 2 ei ole ennestaan tuttu, on kyseessä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle julkaistu fantasiaseikkailu. Velhon, ritarin ja varkaan seikkailuissa pulmanratkonta ja yhteistyö ovat voimaa, joten peliä voikin pelata yhdessä kahden kaverin kanssa verkoss tai saman laitteen äärellä.

Ennen kaikkea Director's Cut sisältää peliin myöhemmin tänä vuonna julkaistavan laajennuksen, joka on tulossa myös muille alustoille.

Trine 2:n Wii U -versio paljastettiin Nintendon E3-messujen lehdistötilaisuudessa. Peli ilmestyy japanilaisyhtiön uutuuskonsolille sen julkaisun yhteydessä syksyllä.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Saattaa olla Frozenbytelle aikamoinen kultakaivos. Ns. julkaisupelinä saa paljon julkisuutta ja noilla grafiikoilla moni myös ostaa kyseisen pelin. Onnea ja menestystä pojille!

Edit: plus jos peli on yhtä halpa kuin PC.llä niin menestysmahdollisuudet ovat omaa luokkaansa.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Jos nyt viimeinkin saisi tämänkin ostettua. Yllättävä veto Ninskalta tuoda tämä Wii U:lle.