Kourallinen Ubisoftin PS4-peleistä jäämässä ilman taaksepäin yhteensopivuutta PlayStation 5:lla (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Kourallinen Ubisoftin PS4-peleistä jäämässä ilman taaksepäin yhteensopivuutta PlayStation 5:lla (päivitetty)

30.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
ubisoft, ps4, ps5, taaksepäin yhteensopivuus

Päivitys kello 3:10: Ubisoft on vetänyt sen sivuilta lyötyneen taaksepäin yhteensopivuutta käsittelevän tiedonannon. Yhtiön edustaja on kommentoinut asiaa medialle toteamalla, että sivustolla "saattoi olla virheellistä tietoa PS5:llä pelattavissa olevia nimikkeitä koskien".

Alkuperäinen uutinen: Ubisoft on julkistanut listan yhdeksästä PlayStation 4 -pelistä, jotka eivät sen mukaan ole taaksepäin yhteensopivia PlayStation 5:n kanssa.

Sony on aiemmin luvannut, että "yli 99 prosenttia" PlayStation 4:lle tuoduista peleistä ovat pelattavissa PlayStation 5:llä taaksepäin yhteensopivuuden kautta, joskin joissain niissä saattaa ilmetä virheitä, joita ei tule välttämättä PS4:llä pelatessa vastaan. Se on julkistanut myös alustavan listan kymmenestä nimikkeestä, joiden on tiedetty olleen yhteensopimattomia PlayStation 5:n kanssa. Yksikään Ubisoftin nyt ilmoittamista nimikkeistä ei ollut osa kyseistä listaa.

Ranskalaisjulkaisija ei ole tarkalleen ottaen määrittänyt, miksi pelit eivät toimisi PlayStation 5:llä. Pohdintaa onkin herättänyt, että eivätkö Ubisoftin listaamat pelit toimi pyöri ollenkaan PS5:llä vai onko niissä havaittu esimerkiksi jotain muita vain PS5:llä esiintyviä bugeja, joiden ilmenemisestä Ubisoft on halunnut pestä kätensä.

Yhtiön mukaan kaikki sen julkaisemat Xbox One -pelit toimivat taaksepäin yhteensopivuuden voimin kyllä Xbox Series X- ja S-konsoleilla.

Listatut pelit ovat:

  • Assassin’s Creed: Syndicate
  • Assassin’s Creed: Chronicles Trilogy Pack
  • Assassin’s Creed: Chronicles India
  • Assassin’s Creed: Chronicles China
  • Assassin’s Creed: Chronicles Russia
  • Risk
  • Star Trek: Bridge Crew
  • Werewolves Within
  • Space Junkies

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Toivottavasti julkaisevat patchin tuohon Syndicateen jossain vaiheessa. On hölmöä jos se ei toimi.

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Syndicate toimii tällä hetkellä erinomaisesti XboxSex:llä. 60fps.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Paras olla virheellistä tietoa tosiaan, Syndicate on lemppari AC-pelini heti AC2:n jälkeen! >:(