Kovan luokan avaruusstrategisteja kosiskellaan taas toukokuussa Stellaris-uutuudella

Crusader Kings II -vetäjän uusi aiempaa futuristisempi suurstrategiapeli Stellaris on päivätty ja olisipa tarjolla myös uusi trailerikin.

16.3.2016 23:58

Kovan luokan strategiapeleistään tunnettu ruotsalaiskehittäjä Paradox Development Studios on viemässä meidät avaruuteen 9. toukokuuta. Kyseisenä päivänä julkaisunsa on saamassa alunperin viime vuonna paljastettu Stellaris, jota päästään pelailemaan vielä niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillakin.

Stellaris on tavallaan eräänlainen henkinen seuraaja Paradoxin Crusader Kings– ja Europa Universalis -suurstrategiapeleille. Pelaajat pääsevät pelissä harrastamaan jälleen niin sotaisia kuin diplomaattisempiakin kanssakäymisiä erilaisten kansakuntien välillä, mutta historiallisen asetelman sijaan kaikki tämä tapahtuu nyt futuristisessa hengessä. Avaruuteen lähdön myötä pelimaailman tutkiskelun merkitys onkin esimerkiksi nyt kasvanut, sillä joka pelikerralla pelaajat pääsevät myllertämään satunnaisesti rakennetussa galaksissa.

Ohessa tuore traileri Stellariksesta. Video auttaa erityisesti pohjustamaan hieman pelin futuristisemman asetelman ideoita ja mahdollisuuksia.

Lisää luettavaa