Kovin suomalaisiin maisemiiin vievä selviytymispeli valloittaa Steamissä / Uutiset / pelaaja.fi

Kovin suomalaisiin maisemiiin vievä selviytymispeli valloittaa Steamissä

20.01.2015 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
4

The Long Dark on peli, joka sopii suomalaisille kuin nakutettu. Siinä nimittäin seikkaillaan Kanadan lumisessa erämaassa, eikä pelin floora ja fauna eroa kovinkaan paljoa Suomen arktisista olosuhteista. Pelaaja on pakkolaskun tehnyt pilotti, jonka on selviydyttävä lumisesta erämaasta susia väistellen ja omia elintoimintojaan ylläpitäen.

Vaikka peli on vasta early access- ja alfavaiheessa, on pelin tehnyt Hinterland nyt ilmoittanut, että The Long Dark on myynyt Steamin kautta jo peräti 250 000 kappaletta. Saavutusta on pakko pitää kohtalaisen kovana, etenkin kun peli tuli Steamin early accessiin vasta viime syyskuussa.

Peli on saanut lähinnä pelkästään hehkutusta osakseen, ja toivoa sopiikin, että pelin hyvät myyntiluvut ja kehut saisivat aikaan sen, että saamme nauttia The Long Darkin täysversiostakin vielä lähiaikoina.

Katso videokuvaa pelistä alta.

Pelin Steam-sivuille pääset tästä.

Lähde: Eurogamer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Voipi olla jännää tai sitten helvetin karua.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Pelin tunnelma on varsin *hyytävä* ;) tuo mieleeni pelin jota pelasin kakarana.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay

Pitäskö ostaa pc kun sille näköjään julkaistaan kaikennäköistä siistin oloista uutta indie-peliä. Konsolelle kun tällä hetkellä tulee lähinnä Assassins Creedia and vanhojen pelien uusintajulkaisuja.

Käyttäjän DD-Indeed kuva
DD-Indeed

Oikein luupaava tapaus, menee ostoslistalle. PC:lle on tulossa kaikenlaista kivaa indie-kamaa, konsolit jää pian alakynteen. Sitten ku Steamboxit tulee, ni ne valtaa markkinat, koska niihin saa tämmöistä sisältöä helposti.