Kratoksen taistelut saavat jatkoa God of Warin New Game+ -pelitilassa / Uutiset / pelaaja.fi

Kratoksen taistelut saavat jatkoa God of Warin New Game+ -pelitilassa

12.06.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Kiitosta keränneen God of Warin taistelut saavat jatkoa.

Sony paljasti E3-messuilla tuovansa PS4:n yksinoikeustoimintapeliin uuden New Game+ -pelitilan, joka mahdollistaa pelin jatkamisen myös God of Warin varsinaisen tainan päättymisen jälkeenkin. God of Warin New Game+ -pelitila kuulostaa kuvauksen perusteella varsin tutulta: pelaajat aloittavat pelin alusta kaikkien keräämiensä varusteiden kera. Jotta pelaaminen ei olisi kuitenkaan ihan läpihuutojuttu, korottaa pelitila myös God of Warin vaikeustasoa.

God of Warin New Game+ -pelitila julkaistaan ilmaisena päivityksenä. Päivityksen julkaisuajankohtaa ei toistaiseksi ole paljastettu.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Huvittavaa että kun on luvattu ettei tähän tule DLC:a, niin ei kiinnosta vain tällaisen takia palata pelin pariin. Hyvä peli kyllä, mutta kaipaisin uutta että palaisin pelailemaan. Tietenkin sekin vaikuttaa että ei oikein aikakaan riitä pelailla kauheasti uusiksi mitään pelejä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onhan se persiistä tosiaan, kun ei saa tuhlata lisää rahaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Onhan se persiistä tosiaan, kun ei saa tuhlata lisää rahaa.

Mikäli siis ostaa tuotteen, josta kokee saavansa rahoilleen vastinetta, on se tuhlausta?

Mikäli tätäkin peliä olisit pelannut, etkä pelkästään omaisi siitä vahvoja näkemyksiä, niin voisit huomata että teos tarjoaa reilusti vastinetta hintansa edestä. Sellainen saa toivomaan lisää ja jopa maksamaan siitä.