Kuinka Amerikka luhistuu Korean mahdin edessä? Katso uusi Homefront: The Revolution -traileri

Uusi Homefront: The Revolutionin traileri on saapunut kertomaan, kuinka Amerikka kaatuikaan suoraan Korean syliin.

27.4.2016 20:23

Viiden vuoden kehitystyön ja kolmen eri omistajan jälkeen Homefront: The Revolution on saamassa julkaisunsa vihdoin kuukauden sisällä. Kuluvalla viikolla pelistä onkin saatu nyt ulos uusi video, joka esittelee The Revolutionin alkuanimaatiota ja näin ollen myös selittää, miten pelin tarina Korean valloittamasta Amerikasta oikein starttaakaan.

Kuten videosta voi päätellä, ei Homefront: The Revolutionin historia seuraa täysin oman maailmamme tapahtumia tai edes tarinaa, jonka alkuperäinen Homefront meille aikoinaan sepitti. Tämä johtuu siitä, että kehittäjä Deep Silver Dambuster on tietoisesti halunnut sekä ottaa etäisyyttä ensimmäisestä sarjan osasta että myös sijoittaa pelin vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdistynyt Korea voisi tosiaan ottaa yliotteen Amerikasta.

Laajemmin Homefront: The Revolutionin taustatarinaan voi tutustua esimerkiksi tämän videon välityksellä.

Hiljattain julkaisija Deep Silver julkaisi myös kepeän selainpelin Homefront: The Revolutioniin vallankumoushenkeen liittyen. Selainpeliä esittelevän trailerin voi katsastaa ohesta, kun taas pelin itsessään löytää tästä.

Itse Homefront: The Revolution -pääpeli on saamassa julkaisunsa Euroopassa 20. toukokuuta. Peli saadaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Lisää luettavaa