Kuinka käy Street Fighter V -grafiikkakamppailussa, pärjääkö PS4-versio pc:lle? / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka käy Street Fighter V -grafiikkakamppailussa, pärjääkö PS4-versio pc:lle?

16.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Kuinka käy Street Fighter V -grafiikkakamppailussa, pärjääkö PS4-versio pc:lle?

Capcomin Street Fighter V on saapunut pitkän odotuksen jälkeen pelaajien käsiin.

Mätkintäpelin julkaisupäivänä on tietysti sopiva aika laittaa pelin PS4- ja pc-versiot vastakkain grafiikkavertailussa. Eurogamer-julkaisun Digital Foundry on tuttuun tapaan paneutunut Street Fighter V:n grafiikan yksityiskohtiin.

Digital Foundryn videokatsauksen perusteella Street Fighter V:n PS4-versio vastaa grafiikaltaan pc-version keskitason asetuksia. Maksimiasetuksilla pc-versio jättää konsolijulkaisun taakseen, vaikka näkyvimmäksi eroksi todetaankin liike-epäterävyyden puuttuminen PS4-versiosta. Street Fighter V:n grafiikkakatsauksen voi tarkastaa kokonaisuudessaan alta:

Tänään ps:lle ja PS4:lle julkaistuun Street Fighter V:een voi tutustua myös Pelaajan ennakkojutussa, joka on luettavissa täällä!

Lähde: Digital Foundry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Ei muuta eroa, kuin motion blurri.

Käyttäjän Wille84 kuva
Wille84

Eipä juuri. Tämä nyt ei ehkä lähtökohtaisesti ole se paras peli alkaa vertailemaan yhtään mitään. Alustakohtaiset erot kun on kurottu minimiin, koska molemmilla sekä PC, että PS4 pelaajilla pitää olla tasavertaiset eväät lähteä molskille kokeilemaan.

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Jeep, nätiltä näyttää molemmilla alustoilla. Sääli tosin siitä miten sisältövajaa tämäkin peli on... Jää ostamatta kunnes lisäävät ne pakolliset.

Käyttäjän zeppo kuva
zeppo
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Sääli tosin siitä miten sisältövajaa tämäkin peli on... Jää ostamatta kunnes lisäävät ne pakolliset.

Joo en voi suositella oikeastaan kenellekään muille kuin online-only-pelaajille (tosin serveritkin tuntuisi tällä hetkellä toimivan ihan psksti). Soolo-pelaamisen osalta peli on ihan oikeasti Early Access -osastoa, enkä tosiaan edes liioittele. Itseasiassa monet EA:ssa olevat pelit omaavat enemmän sisältöä. Ihan todella outo veto Capcomilta julkaista muilta osin AIVAN vajavainen peli. Tappelupeli-piireissähän porukka veikkailee syyksi, että Capcom Pro Tour starttaa ihan justiinsa, eli peli oli saatava pihalle online-moodilla, oli se muuten valmis tai ei.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi PS4-versiossa ei ole motion blurria. Ainut mikä vähän ärsyttää silmiä on varjojen ditherointi. Kuitenkin vielä toistaiseksi pysyn tappelupelien kanssa konsoleilla. Niissä kun ei oikeastaan ole mitään vikaa konsoleilla. Ainut mikä tässä uudessa Street Fighterissa jurppii on yksinpelisisällön säälittävä määrä. Ei edes perinteistä arcade-modea, WTF?! Kai se on yritettävä sukeltaa sinne online-peliin. Onneksi sentään uudessa kämpässä on huomattavasti paremmat linjat ja uusi reititinkin on valovuosia parempi kuin edellinen, joten ehkä se homma ei ainakaan enää kaadu pätkivään nettiin.

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Cammyn peba on nykyteknologialla sangen mehevä lol

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

On kyllä. Ihmettelnpä vaan, että minkä ihmeen takia ne edes vaivautu muuttamaan ne pari juttua silloin joku aika sitten, koska jos niistä veti palkokasvit nenään, niin pelissä on edelleen ääretön määrä asioita mistä samaiset ihmiset vetää herneet sieraimiin.