Kuinka Magic: The Gathering taipuu toimintaroolipeliksi? Magic: Legends avasi pc-betansa kaikille / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka Magic: The Gathering taipuu toimintaroolipeliksi? Magic: Legends avasi pc-betansa kaikille

23.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Magic: The Gathering, Magic, Magic: Legends, Perfect World, Perfect World Entertainment, Cryptic Studios

Magic: The Gathering -universumista ammentava toimintaroolipeli Magic: Legends on avannut beta-ovensa kaikille kiinnostuneille pc:llä. Mukaan voi hypätä niin julkaisija Perfect Worldin oman Arc Games -palvelun kautta niin kuin myös Epic Games Storen välityksellä.

Beta päästää heti alkuun kokeilemaan viittä eri hahmoluokkaa, jotka tietysti edustavat yhtä kutakin Magic: The Gatheringin värityyppiä. Erilaisia alkuperäispelin innoittamia loitsuja luvataan mukaan 175 kappaletta, kun taas taas tutkittavia alueita on tulossa mukaan kuutta erilaista.

Betan alkua on juhlistettu oheisilla uusilla animaatio- sekä pelikuvatrailereilla. Virallisesti Magic: Legends olisi määrä julkaista vielä myöhemmin tänä vuonna pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: Magic: Legends

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Meinasin eilen ladata pelin, mutta en jaksanut alkaa luoda taas uusia tunnuksia. Jos Magic: Legends olisi julkaistu mobiilille, niin olisin varmasti jo kokeillut.

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Mikromaksuhelvetti ilman Eurooppalaisia servereitä, peilaa varsin hyvin WotC:n ja Hasbron tapaa pyörittää fyysistä korttipeliään. Puolen tunnin expabuustit ja lootbox hahmoluokkalotot juuri auenneessa betassa tuntuvat kahjoilta kun PoE on olemassa. Valaita riittää.