Kuinka mysteerisyys sujuu räiskintäkonkareilta? Syksyllä se selviää / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka mysteerisyys sujuu räiskintäkonkareilta? Syksyllä se selviää

22.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Puolalaispelitalo The Astronauts valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen pelinsä syyskuun 25. päivä. Tuolloin pc-pelaajat voivat ottaa käsittelyynsä The Vanishing of Ethan Carterin, joka on ensi vuonna tupsahtamassa myös PlayStation 4:lle.

The Astronautsin takaa löytyy kolme kokenutta pelinkehittäjää, jotka aikoinaan olivat perustamassa myös Bulletstormista, Painkillerista ja Gears of Wars: Judgmentista tunnettua People Can Flyta. The Vanishing of Ethan Carter on kuitenkin aivan jotain muuta, kuin mitä herrojen historian perusteella voisi odottaa, sillä peli nojaa vahvasti tutkiskeluun ja mysteereihin.

The Vanishing of Ethan Carterissa ohjaksiin saadaan yliluonnollisia kykyjä omaava yksityisetsivä Paul Prospero, joka päätyy tutkimaan eriskummallista murhatapausta saatuaan huolestuttavan kirjeen pojalta nimetä Ethan Carter. Kuten odottaa saattaa, luottaa seikkailu pelillisiltä ideoiltaan erityisesti pulmanratkotaan. Kehittäjät kuitenkin myös korostavat, että ennen kaikkea he ovat halunneet keskittyä teoksessaan hahmoihin ja tunnelmaan.

Pikaisen katsauksen tulevasta saa oheisesta tuoreesta kommenttivideosta.

Lähde: EthanCarterGame.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Mieleen putkahti Stalker...maisemista ja tarinasta jotenkin Alan Wake.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän vaikuttaa vallan mainiolta. Ainoat mitkä tuossa arveluttaa on, että kuinka pitkä pelistä tulee ja lieneekö tuossa mitään tekemistä kun pelin kerran pelaa läpi. Ja tuo ihme aavistus (tms.) mikä pelihahmolla on: joku normaalimaailman vinkki olisi parempi kuin suora näky paikasta, jossa tavara on. Tosin kyllä tuokin ihan toimivalta vaikuttaa.

L.A. Noire tulee joltain osin mieleen ja se oli täysin rahansa arvoinen vaikka sekään ei kauheasti tarinansa osalta tarjoa arvoa uudelleen peluulle.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Kuulostaa kyllä aikas hyvältä. Sama asia kuin zappahia pelottaa, mutta kaipa tämä tulee PS4:lle hankittua.

Nostoja