Kuinka syntyi PS4:n seuraava suurpeli Horizon: Zero Dawn? Katso uusi videosarja

Horizon: Zero Dawn on pian käsisämme. Uudella videosarjalla Guerrilla Games käykin nyt läpi, kuinka peli syntyi ja vaikutti studion itsensä kehitykseen.

5.2.2017 05:00

PlayStation 4 -peli Horizon: Zero Dawnin julkaisuun on aikaa enää vajaa kuukausi. Pelin vahvistettiinkin hiljattain valmistuneen monistustoimia varten, mikä on tarjonnut Sonylle ja Guerrilla Gamesille nyt hyvän mahdollisuuden muistella viimeisimmän projektinsa eri kehitysvaiheita.

Tuore kolmiosainen videosarja paneutuukin nyt siihen, miten Horizon: Zero Dawn on saanut syntynsä ja kuinka Guerrilla Games on kehittynyt samalla pelinsä rinnalla. Videoista ensimmäinen käy läpi, miten erilainen peli Horizon oli kehittää Killzone-sarjaan nähden. Toinen video vastaavasti pureutuu studion pyrkimyksiin luoda hyvin vahvasti tarinankerrontaan nojaava pelikokemus. Videoista kolmannesta opitaan vuorostaan, kuinka Horizonin päähenkilö Aloy sai oikein syntynsä.

Ensimmäisenä Horizon: Zero Dawn julkaistaan Amerikassa, jonne se rantautuu 28. helmikuuta. Euroopassa peli julkaistaan päivää myöhemmin, eli heti 1. maaliskuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa