Kuinka tapahtuukaan legendaarisen Double Dragonin paluu? Uusi video selvittää / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka tapahtuukaan legendaarisen Double Dragonin paluu? Uusi video selvittää

28.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi Double Dragon -peli on saamassa julkaisunsa ensi viikolla. Taistelupeleihin erikoistuneen Arc System Worksin työstämä Double Dragon IV saavuttaa PlayStation 4:n ja pc:n heti alkuviikosta, mistä viimeisimmän muistutuksen on saapunut nyt antamaan tuore peliä esittelevä traileri.

Uusi video on huomattavasti kattavampi kuin Double Dragon IV:n julkistuksen yhteydessä esille tuotu pätkä. Trailerilla kehittäjät syventyvät nyt kunnolla pelinsä sisältötarjontaan käyden läpi sekä itse päätarinaa että myös paria sivupelitilaakin. Odotettavissa Double Dragon IV:ään on tällä saralla ainakin niin kahden pelaajan välinen kaksintaistelutila kuten myös Tower-moodi, joka on käytännössä eräänlainen jatkuvasti hankaloituva selviytymiskoitos.

Ainakin Japanissa Double Dragon IV:lle kertyy hintaa 800 jeniä, mikä kääntyy suoraan hieman reiluun kuuteen euroon. Oletettavasti täällä pelin hinta pyörii siis jossain kympin tienoilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onko kukaan sattunut löytämään tätä Euroopan PS Storesta? Teki mieli pelata tätä, mutta peliä ei storessa näy. Steamissä olisi, mutta haluan tämän PS4:lle ja en ala luomaan Amerikan tunnuksia.