Kuinka trendit kaatuvatkaan? Mysteeriroolipeli Project Re Fantasy hämyilee uutuustrailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Kuinka trendit kaatuvatkaan? Mysteeriroolipeli Project Re Fantasy hämyilee uutuustrailerilla

22.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Atlus on julkaissut uuden konseptivideon koskien tämän mysteeristä Project Re Fantasy -roolipeliä. Pelikuvaa julkaisijalla ei ole vieläkään teoksesta näyttää, vaan viisiminuuttinen video vihjailee edelleen pelin maailmasta ja ehkä hieman tavoistakin, jolla sen olisi määrä ottaa etäisyyttä tavanomaisista fantasiaroolipelien trendeistä.

Hieman yllättäen ensisijaisesti japanilaisille suunnattu video on tekstitetty kokonaan englanniksi. Atlusilla on mahdollisesti siis jo ainakin jonkinlaisia suunnitelmia länsijulkaisun varalle.

Hieman hassuttelua kaipaaville konseptivideon kylkikäiseksi on julkaistu myös toinen käytännössä yhtä pitkä video. Siinä jähmeä ritari valmistelee itselleen hieman välipalaa.

Project Re Fantasy julkistettiin alunperin vuosi sitten samoihin aikoihin Atlusin uuden Studio Zero -kehitysosaston kanssa. Studio koostuu varsinkin monista Persona-veteraaneista, joskin Atlus on kovasti korostanut, ettei Project Re Fantasyn ole määrä olla Personan tai edes muiden Shin Megami Tensei -pelien tyylinen kokemus. Parhaillaan studiolla on työn alla myös Catherinen uusi Full Body -versio.

Project Re Fantasyn alustoja ei ole vahvistettu julkaisuajankohdasta nyt puhumattakaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.