Kuinka vanha sukupolvi pärjää uudelle Forza Horizon 2:ssa?

Tuore Xbox-yksinoikeus Forza Horizon 2 on päässyt videovertailuun, jossa selvitetään kuinka Xbox 360 -versio pärjää isoveljensä rinnalla.

6.10.2014 05:30

Microsoft julkaisi viime viikon lopulla Forza Horizon 2 -kaahailupelin Xbox Onelle ja Xbox 360:lle, joten nyt on luonnollisesti aika laittaa vanha ja uusi konsolisukupolvi vastakkain.

Forza Horizon 2:n videovertailusta vastaa pelien teknologiavertailuihin erikoistunut Eurogamerin Digital Foundry. Lähes kymmenen vuoden ikäinen Xbox 360 -konsoli ei odotetusti pärjää viime vuonna markkinoille saapuneen Xbox Onen rinnalla teknisessä suorituskyvyssä. Selkeiden graafisten rajoitusten ohella Forza Horizon 2:n vanhan konsolisukupolven versio on jäänyt paitsi mm. vaihtuvista säätiloista ja yksityiskohtaisemmasta avoimesta pelimaailmasta.

Forza Horizon 2:n Xbox 360 -versio kykenee kuitenkin vertailun mukaan seisomaan omilla jaloillaan Xbox One -julkaisun rinnalla. Peliä ei ole käännetty vanhalle sukupolvelle vain heikommilla ominaisuuksilla höystettynä, vaan tutusta rungosta huolimatta Xbox 360 -versio on alustansa rajoituksiin sovitettu itsenäinen peli.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa