Kukapa olisi uskonut: Destiny 2 on tekeillä / Uutiset / pelaaja.fi

Kukapa olisi uskonut: Destiny 2 on tekeillä

27.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Bungie ja Activision ovat vahvistaneet virallisesti Destiny 2:n. Pelin paljastuminen tapahtui varsin vähäeleisesti Destinyn omilla sosiaalisen median kanavilla yllä nähtävillä olevan kuvan voimin.

Mitään muuta yhtiöt eivät olekaan sitten näemmä halunneet pelistään samalla kertoa. Varsin selvästi julkistus onkin ollut lähinnä vain Bungielle ja Activisionille keino virallistaa vihdoin asia, joka ei ole ollut salaisuus kenellekään enää pitkään aikaan.

Huhuja ja muita vihjeitä Destinyn jatko-osasta on kuultu tähän mennessä oikein roimasti. Destiny 2:n on huhuiltu matkaavan viimein esimerkiksi pc:lle, mutta samalla oman alkuperäisen Destiny-sankarin omaisuuden siirtäminen uuteen peliin ei näillä näkymin ole ainakaan sellaisenaan suoraan mahdollista. Viime viikolla vuotaneen markkiointimateriaalin perusteella jatko-osa saisi julkaisunsa syyskuussa.

Mitä tulee alkuperäiseen Destinyyn, saapuu siihen tällä viikolla tuore Age of Triumph -päivitys, jonka on määrä olla viimeinen suurempi tapahtuma pelissä ennen jatko-osan tuloa.

Lähde: Destiny (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

Olihan tuo jo tiedossa ajat sitten, joten eipä mitään ihmeellistä. The Last City näkyy olevan tulessa, mikä tukisi jo aiemmin vuotananutta tietoa, että Cabalit olisivat hyökänneet - saavat vähän suurempaa roolia kuin ykkösessä. Kaverin kanssa uumoiltiinkin, että taitaapi Citylle käydä kalpaten jo pari vuotta sitten. Toivottavasti ei ole yhtä ennustettavaa ja köykäistä tarinaa kuin ykkösessä eikä myydä DLC:nä perhana myöhemmin. Lisää raideja kiitos! Enemmän Open World fiilistä planeetoilla ja tekemistä: vendoreita yms.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

osta kaikki dance emotet part 2

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Veikkaan että otsikon on ollut tarkoitus olla sarkastinen ;)

Käyttäjän Ripper kuva
Ripper

https://www.youtube.com/watch?v=lju2uF7CZrA
Että traileria ootellessa..

Nostoja