Kultajäsenyys painaa Liven demolatauksissa / Uutiset / pelaaja.fi

Kultajäsenyys painaa Liven demolatauksissa

2.11.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
22

Microsoft ilmoitti viime viikolla, että Xbox Liven kultajäsenet pääsevät ensimmäiseksi käsiksi suurimpaan osaan kauppapaikan uudesta materiaalista. Ensimmäinen maksaville asiakkaille tarkoitettu lisäys oli Gears of Warin tuore traileri.

Nyt ladattavaksi on ilmestynyt ensimmäinen demo, Eragon, joka on tällä erää vain kultajäsenten ulottuvilla. Muut käyttäjät pääsevät lataamaan demon Microsoftin mukaan muutaman viikon sisällä.

On mielenkiintoista nähdä, minkälainen Microsoftin taktiikka kultajäsenetujen suhteen on loppujen lopuksi. Esimerkiksi hiljattain kauppapaikalle eksynyt Rainbow Six: Vegasin demo oli alusta alkaen kaikkien ladattavissa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän NviperO kuva
NviperO

Tietääkseni noissa on n. viikon poikkeama koska kulta- ja hopeajäsenet pääsevät noihin käsiksi. GoWin trailerista en tiedä, että miksi siinäkin oli tämä käytössä, mutta ymmärtääkseni tuo koskee vain demoja ja ilmaista pelisisältöä. Maksulliset jutut kyllä tulee kaikille samaan aikaan.

Ah, ihme säätöä tämäkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

silver jäseniä on ihan hyvä potkia takamukseen jotta heräisivät kulta aikaan =)

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

gold jäsenyys olis viimeistään nytten hyvä hommata kun ilmestyy kaikki hyvät pelit kuten gears of war..ja paljon muita.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Onhan tuo vähän kummallista että siinä on noita viiveitä että silver jäsenet pääsevät lataamaan, kaipa siinä on sitten tarkoituksena vähän innostaa jengia ostaa sen goldin, itse en usko tuon kyllä ketään juurikaan innostavan ostamaan sitä kun kyseessä on vain viikon viive. ja saavatpahan nopeampaa ladattua sitten kun ei ole serverit tukossa kun kaikki lataa samaa aikaan :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä vaan. Silverit voivat olla tyytyväisiä että ylipäätään saavat ilmaiseksi kaikkea hyvää matskua. Huonomminkin voisi olla. Vielä yksi hyvä puoli on, ettei servut ruuhkaannu läheskään yhtä pahasti.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitääkö verkkopuolesta vielä erikseen maksaa, sitä kannattaisi jokaisen tykönänsä miettiä. Saman saa ilmaisena muilta.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Eka pitää tulla joku nettipeli minkä takia sen liven voisi hommatakkin. Ehkä Gears of war tai call of duty 3 saa minut innostumaan. Tällä hetkellä en näe mitään syytä maksaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos livessä ei aio pelailla niin ei tuon minuutin GOW videon eikä varsinkaan tuon eragonin takia kannata ruveta maksamaan, eri juttu kun sieltä rupeaa pukkaamaan GOW, assassins creed demoa niin ehkä kannattaa hieman maksaakin... ei tuota nyt kalliiksi voi haukkua jos vitosen kuussa maksaa? jättää tuopin, röökiaskin ostamatta tai leffan vuokraamatta. kyllä tuo livessä pelailu viihdearvoltaan sitä 5euron kuukausimaksua vastaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyse onkin periaatteesta.

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Asian voisi tiivistää niin, että *erseestä joutua maksamaan jostain, jonka on tottunut saamaan ilmaiseksi.

Sinänsähän tälläinen linja on hyvin ymmärrettävä. Näin houkutellaan lisää ihmisiä maksullisen palvelun pariin, sillä nykyyään kun ihmisillä on kaikkea muuta paitsi aikaa, ei kukaan tahdo odottaa. Toisaalta saadaan tasoitettua latauspiikkejä, kun kaikki eivät pääse sisältöön ensikertaa samaan aikaan.