Kovasti kiitosta kerännyt visuaalinen romaani Steins;Gate on hyvinkin pian koettavissa englanniksi PlayStationeilla. Julkaisija PQuben voimin hyvin tarinavetoinen aikamatkustusseikkailu saapuu Euroopassa sekä PlayStation 3:lle että Vitalle 5. päivä kesäkuuta.

Tulossa tuotoksesta on sekä fyysinen että digitaalinen versio. Ainakin Britteihin saataville saadaan kummallekin alustalle jopa erikoisversio, joka itse pelin ohella sisältää taidekirjan, pinssejä ja pienen Metal Upa -patsaan.

Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta, kun Steins;Gate saadaan konsoleille lännessä. Alkujaan peli debytoi kyllä Xbox 360:llä vuonna 2009, mutta kyseistä versiota ei koskaan käännetty virallisesti englanniksi. Ainoa länteen asti saatu virallinen englanninkielinen versio pelistä on siitä vuonna 2014 julkaistu lokalisoitu Windows-käännös.

Ajan myötä Steins;Gate on tarkoitus saada vielä englanniksi myös iOS-laitteille. Sillä välin Japanissa odotellaan jo kovasti Steins;Gate 0:aa, joka tuo jatkoa alkuperäiselle pelille.

Lähde: Rice Digital

Lisää luettavaa